Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada trafik polisi görmek

Rüyada trafik polisi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada akşam eve dönerken araba sürüyorum Normalde gitmem gereken bir yol vardı o yolda araba durduğu için gidemedim ve üstteki yoldan gittim ve bir polis çevirmesi gördüm ve bana ehliyetin var öı diye sordular ehliyetim yoktu ama var diye yalan söyledim ve bana ceza keseceklerdi ve bir şey oldu polisler evimizin önüne kadar geldiler Amcamda şans eseri ordaydı amcama söyledim ceza kesecekler ikna et falan filan babam duymasın gibisinden bunun yorumu nedir Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

Yorum: Rüyada trafik polisi görmek

arifselim
Tam rüyadaki gibi olmasa da yakın bir manada yorumlanır. Toplumda riayet edilmesi gereken bazı kurallara uymadığınıza, dikkat çektiğinize ve toplumda dışlanmadan kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada Trafik Görmek

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Babam ve ben dedemin arabasını aldık bir yere gidicez ama yola çıkacağımız sırada o kadar fazla trafik vardı ki. İlk başta o trafiği gördüğümde çok fazla değildi ama yine de vardı çokça ve sonradan ben başka ara yollardan ana yola çıkayım derken trafik artmıştı ve polis falan birazcık zorlanıyordu o trafiği yönetmeye. Tabi benim de ehliyetim yok. O polislerden bazılarını gördüğümde ara yollardan ana yollara çıkmayı deniyordum. Polisin de tuhaf bir giyimi vardı. Yani bildiğimiz astronot gibi giyinmişti ama kıyafetleri daha bir inceydi. Yani SpaceX adlı şirketin yeni tasarladığı astronot kıyafetlerine çok benziyordu. Neyse, ben başka ara yollardan çıkmaya ve gitmeyen çalışıyoruz babamla. Sonra yanlış hatırlamıyorsam çıkıyoruz ve gidiyoruz.
Bir diğer rüyamda da Dedem kurban etini kesiyordu ya da kesmiş bir şekilde babaannemle bekliyordu.
NOT-1: Diğer rüyayı kısa olduğu için anlattım.
NOT-2: SpaceX adlı şirketin yeni tasarladığı astronot kıyafeti: https://goo.gl/images/GJsTa1
(Sizce bu rüya(lar) ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada terörist görmek

Selamın Aleyküm. Rüyamda; Babam ve ben dedemin arabasını aldık bir yere gidicez. Arabayı ben kullanıyorum. Neyse evden çıktık, daha doğrusu arabaya bindik ve ara yollardan ana yola çıkmaya çalışıyoruz ve çıkmak isterken ana yolda yoğun bir Trafik olduğunu görüyoruz. Neyse, tekrar ara yollara giriyoruz ki başka yoldan ana yola çıkabilelim. Neyse sonra ara yoldan tekrar ana yola bağlanan yola çıkıyoruz ama yine Trafik dolu ve daha önceki yoğun trafikten daha dolu, arabalar birbirlerini geçmeye çalışıyor. Kimisi çapraz kimisi düz ilerleyerek geçmeye çalışıyor. Babam bana ülk başta bekleyelim çıkarız diyor ama sonradan ben babamın kararına uymuyorum ve tekrar ara yola dalıp başka bir yerden çıkmak istiyorum ki zaten babamda sonradan öyle diyor: ya da neyse ara yola girde başka yoldan çıkarsın diyor ki bizde zaten o sırada Trafik polisi görüyoruz trafiği sağlamaya çalışan ve sanki o trafiğin baskısı nedeniyle de biraz sinirli gibi ama emin değilim. Çünkü polisin duygusunu hatırlamıyorum. Neyse biz polisi de zaten gördüğümüzde başka yoldan gitme kararı alıyoruz babamla ve başka yoldan gidiyoruz. Bu arada önümüzde de bir tane araba var beyaz birşey. Bizim arabanın markası Renault kangoo, öndeki aracın markası ise bizden daha üstün ve bizim arabadan gerek tasarım, gerek renk, gerek özellik bakımından daha iyi. Bir jip olarak düşünülebilir ama tam da öyle değil, askeri bir araçta değil. Şöyle diyim Nissan Qashqailer gibi. Neyse sonra biz ara yola tekrar daldığımızı ve başka yoldan ana yola çıkmak istediğimizi söylemiştim. Hatta polis falan var diye de yolumuzu değiştirmiştik. Neyse, sonra son ara yoldan bu sefer ana yola çıktık ve istediğimiz yere gitmeye başladık. İstediğimiz yer derken gezmek manasında demiyorum. Bizim planladığımız yere ama o yer neresi bilmiyorum. Rüya da zaten burada bitti.
NOT-1: Trafik polisinin üstündeki kıyafet bir astronot kıyafetine inanılmaz derecede çok benziyordu. Kaskı falan bildiğiniz aynısıydı. Hatta SpaceX adlı şirket yeni bir astronot kıyafeti tasarladı tam olarak da o kıyafete benziyordu. Kıyafet ise şöyle: https://goo.gl/images/GJsTa1
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak

Yorum: Rüyada trafik polisi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızda gördükleriniz sizin ahlaki değerlere önem vermemeye veya aksatmaya başladığınızın bir göstergesi olup kurallara uymamanızdan dolayı çevrenin tepkisine yol açacağınız şeklinde tabir edilir. İkinci rüyanızda ise Hangi konuda ne muradınız varsa gerçekleşecek, tövbe edecek ve günahlarınızdan arınacaksınız, hastalığınız varsa geçecek, hayırlı ve bereketli bir ömre sahip olacaksınız. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada taze ceviz görmenin yorumunu verirmisiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada trafik polisi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.