Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğini başkası ile görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda sevdiğim kız bir başkasıyla evlendiğini öğreniyorum ve gerçek hayatta o rüyadan bir gün sonra sevdiğim kız okulda birini tesadüfen gördüğünü ve ondan etkilendiğini söyledi ve beni terketti peki onla birlikte olacakmısın dedim yok dedi kafayı yiyeceğim hocam ne yapmalıyım ondan bir kaç gün öncede rüyamda fırtına ve cin gördüm hatta cin beni çarptı ve o sırada sevdiğim kızda yanımdaydı

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

Yorum: Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir ilişki helal olmadığı gibi başkasından etkilendiğini kişiye söyleyen bir kızdan da sana hayır gelmez. Sanırım rüyan ortaya bir şekilde çıkmış anlaşılıyor. O kişi ile evleneceği anlamına gelir diyemeyiz ama olumsuz bir rüyadır. Fırtına ve cinleri görmek ise manevi ve psikolojik sorunlar yaşamak olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sayılar görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm.Rüyamda Sevdiğim Kişinin Evine Biriyle Birlikte gidiyordum Sevdiğim Kızın Kuzeni Vardı Onla Az Muhabbet ediyorduk Sonra Kuzeni Yanımdaki Çocuğu Çok Seviyordu Oda Rol İcabı Sevdiğimin Kızın Sevgilisi Olduğunu söyledi.Kız Aşağı İndikten Sonra Sarıldı Ve Çocuk Birşey Söyleme Sadece Rol dedi Kıza Ben Çok Kıskanmıştım ve Sinirlenmiştim Anlamı Nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanı hissetmek

Yorum: Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Tohat
Bu rüya yüksek ihtimalle iç dünyadaki bilinç altı kaynaklı olabilir. Fakat olmaması da dahil imkanda. Rüyanızın tam tersi olarak sevdiğinizle sadakatli mutlu bir birlikteliğe bu nedenle gerçek hayatta da ona güvenmeniz gerekir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Hocam ben birini seviyorum yıllardır. Sözlüydük ayrıldık. Rüyamda yüzük parmağında gümüş yüzük oluyordu ama kabaydı büyüktü. Ben bir anlam veremiyordum niye takmış falan diye. Sonra onun normalde işi yoktu rüyamda mezun olduğu bölümün işini yapıyordu ve yüzük işaret parmağındaydı. Sonra iki demet gül ve bir hediyeyle birinin yanına gitti. Sevgilisi oluyordu. Yüzük takmışlardı. O hediye ve gulu ona verdi. Ben kendi kendime bana hiç böyle davranmamıştı diyordum. Ağlıyordum sessizce. Hayatında her şey yoluna girmişti ama artık başkası vardı. Çok mutlulardı. Beni umursamıyordu bile rüyamda. Sevgilisiyle çok mutluydu. Manası nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Sağmak Görmek (imam nablusi)

merhaba. ben sözlüydüm 7 yıl ama 5 ay önce ayrıldık. rüyamda da parmağında gümüş yüzük oluyor ama kaba büyük yani. sonra hayatında her şeyi yolunda oluyor. normalde işi falan yok ama rüyamda oluyor ve çok mutluydu. parmağındaki yüzük ilk başta yüzük parmağındaydı sonra işaret parmağında. benim yüzüme bile bakmıyordu. sonra iki tane kırmızı gül ve bir hediyeyle bir eve gitti. orada açık saçlı bir kız geldi ona verdi sarıldılar. gerçek hayatta da açık saçlı kızlara zaafı yoktur yani hayatındaki kapalı olmalı mutlaka. rüyamda çok mutlulardı. benim gördüğümü biliyordu ama umurunda değildi. ben çok üzülüyordum ağlıyordum sessizce. bana hiç yapmadı böyle mutlu değildi diye. o kızla olmaya çok hevesliydi. o kızla yüzükleri vardı

Okudunuz mu?  Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Yeni umutların peşine düşecek önündeki güzel ve hayırlı yollara adım atacaksın. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışarak daha mutlu ve umutlu bir şekilde hayata bakabileceksin. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada sevdigini baskasiyla gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevildiğini öğrenmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.