Anasayfa
11 Ağustos 2023, 16:13
missa1
Abone

Annemi kaybettim :(

Annemi kaybettim 🙁

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, bir tanecik melek gibi annemi daha 49 yaşındayken ani bir kalp krizi sonrası kaybettik. 50 gün önce. O benim arkadaşımdı babamdı herşeyimdi. Çok özledim onu. Ama normal hayatında iyi bir insan olması imanlı biri olmasının verdiği huzur var içimizde ve ölümüyle ilgili şunlar oldu sizce bunlar gerçek anlamda iyi bir şey midir?

Okudunuz mu?  Aldatmanın ahirette cezası

1. Ramazan ayında oruçlu vefat etmesi
2. Yıkarlar iken şehadet parmağı açık diğer parmaklar sıkmış. Teyzem parmaklarını açmaya çalışmış açamamış. Şehadet etmiş diye biz anlam çıkardık.

Herkese teşekkürler şimdiden.


Yorum: Annemi kaybettim 🙁

kastamonu37
Başınız sağolsun bende babamı kaybettim 5 sene önce çok zor gerçekten sorduğunuz soruların cevabını Allah bilir. Öldükten sonra neyin ne olduğunu hepimiz göreceğiz

Bu kategoride yer alan NATO'da Kaç tane İslam ülkesi var başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annemi kaybettim :( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.