Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilim abisiyleydim sınavdan çıkmıştık onun yanına gidiyordum gerçek hayatta onunla hiç tanışmadık fakat rüyada eski sevgilimle çıkıyorduk oda uzaklardaydı beni abisine emanet etmişti abisine abi diyordum sonra ablam gördü bizi abisini görmesin diye saklandık sonrada abisiyle gittik sizce ne olabilir

Okudunuz mu?  Rüyada cemaat ile namaz kılmak

Yorum: Rüyada eski sevgilinin abisini görmek

arifselim
Eski sevgiliyi yada onun bir yakınını görmek arasında pek bir fark yoktur. Çünkü bu yaşadıklarının hala etkisinde kalmaktan ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyalarına bir şekilde yansımasından ibarettir diyebiliriz. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çalışma görmek (İmam Nablusi)

rüyada eski sevgilimin abisi ve ablasini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.