Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:19
sizden3
Abone

Yanında biri varmış gibi hissetmek

Yanında biri varmış gibi hissetmek

Nehir119
Mutfakta salata hazırlıyordum ezan okunmaya başladı dua ediyordum sol tarafımda biri var gibi hissettim bir anda baktım kimse yoktu. Korkmadım ama hiç. Bir anlamı var mıdır?


Yorum: Yanında biri varmış gibi hissetmek

imam
Bu gibi durumlar insanın başına gelebilir hepimiz bunları yaşıyoruz bazen
Yalnızlık Korkusu psikolojik durumlar size tavsiyem yalnız kalmayın bu gibi şeyler oluşmaz.
Gözle görülmeyen varlıklar değildir Örneğin cin veya melek ona benzer düşünmeyin şayet cinlerin olduğundan şüpheleniyorsanız sabah akşam Ayetel Kürsi okuyun o evrende Şehit Anne dinle hiçbir zaman giremez

Okudunuz mu?  Seçilmemesi gereken meslekler nelerdir? Hangi mesleklerin günah tarafı vardır?

Yorum: Yanında biri varmış gibi hissetmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam,
Ben bir mağazada staj yaptım bir hafta boyunca ve stajımın son günü çalışan bana dedi ki bu hafta sabah mağazayı açınca bir şey yere düşmüştü neyse sonra ertesi gün açtığımda 2 tane düşmüştü ve ondan sonraki gün yine ve yine düşmüştü. Dedi ki kameraya baktık, biz mağazayı kapatıp gittikten sonra yani her yer karanlıkken aniden bir ışık geçiyor ve o şeyler yere düşüyor. Neyse ben de görmek istedim ve açıkcası çok korktum kameradan hızlı bir ışık geçti ve daha sonra pat diye bir şey düştü. Üstelik sadece bir ışık değil birçok tane geçti. Onlar da çok korkmuştu. Bana dediler ki bu başlarına ilk defa bu hafta geliyormuş (bu arada benim staj yaptığım hafta oluyor tam da olay)
Acaba bu ne olabilir ? Açıkcası sabah namazına kalkınca korktum bugün. Bir rüya görüp tabirine baktıktan sonra da Allah’a kavuşmaya işarettir gibi şeyler yazıyordu, ecelin geldiği falan 🙁 Rabbime kavuşmaktan daha güzel bir şey yok tabii ki ama insan korkuyor. Sizce tüm bunlar neye işarettir ?

Okudunuz mu?  Nikahtan önce cinsel ilişki

2.5 yaş sendromuuklar oyun oynarken yaninda biri varmis gibi konusmado

Bu kategoride yer alan Evde olmadığım zaman nasıl namaz kılarım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanında biri varmış gibi hissetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.