Anasayfa
3 Haziran 2021, 19:53

Vesvese hastalığı belirtileri nelerdir?

Vesvese hastalığı belirtileri nelerdir?

Kayıtsız Üye
Vesvese, saplantı ve takıntı gibi rahatsızlık belirtilerinin görüldüğü bir hastalıktır.Gece uykusuzluğu,sabah uyku alamamış gibi uyanma, düşüncelerin okunduğu hissi, davranışların dış dünya ile bağlantılı hissetme, zorlayıcı düşünceler, dünya ile ilgili bir şeylere bağlanma,evhamlılık, olumsuz düşünceler, sürekli geçmişi hatırlama,güven eksikliği,değersizlik hissi,dini takıntılar,düzen hastalığı,temizlik takıntısı, kontrol edilemeyen davranışlar.Bu tür belirtilerin bir kısmı varsa, vesvese hastalığınız var demektir.İslam dinine uygun tedavileri araştırabilirsiniz.Ayva yaprağı çayı bitkisel olarak iyi gelir.Karabaş otu bitkisi iyi gelir.Ama tarife uygun kullanılmalıdır.Daha fazla bilgi için araştırma yapabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Altının zekatı ile ilgili soru ve cevaplar

Yorum: Vesvese hastalığı belirtileri nelerdir?

Kayıtsız Üye
Vesveseyi Kuran ayetleri ve salevatlar ile tedavi etmek için gerekli yöntemlerin hepsi rukye olur.Teheccüd namazını sürekli kılmak, namaz tesbihatını(Tesbihat kitaplarında olduğu şekilde.), bunlarda rukye etkisi oluşturur.Musallat olan cin ve şeytan terk etmesi ve nötr olup ölmesi de bir ihtimaldir.Ama uzun bir süre uygulandığında bu etki söz konusu olur.

Bu kategoride yer alan El ve ayak tırnakları beraberce kesilebilir mi? Bunun için belirli bir gün var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese hastalığı belirtileri nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.