Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak

Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam. Rüyamda nişanlım damatlık giymiş bende gelinlik giymişim düğün günü babamların evindeyiz hadi geç arkama ser seccadeni namaz kılalım diyordu bende evet çok iyi olur evden çıkmadan namazımızı kılalım diyordum daha sonra ama benim abdestim yok şimdi alamam da türbanım yapılı diyorum olsun yine de kılayım Rabbim kabul eder diyordum. Rabbim hayra çıkarsın yorumu nasıl yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Rüyada şahin kuşu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak

Tohat
hayırlı günler. Bu rüya bekar kimseler için yakın bir zamanda gerçekleşecek düğüne ve mutlu birlikteliğe delalet etmektedir. Abdest alamadan namaz kılman ise, gireceğin zor bir duruma işaret eder. Bu daha çok maddi olarak elinin darlaşabileceğine fakat geçici bir dönem olabileceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beyaz gelinlikle namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.