Anasayfa
16 Temmuz 2023, 23:16
sizden09
Abone

Kul hakkına girip girmediğimizi bilmiyorsak?

Kul hakkına girip girmediğimizi bilmiyorsak?

Yusuf124124
Merhaba ben kul hakkından çok korkuyorum. Peki mesela Birisi kul hakkı yedi ama yediğini bilmiyor. Ne yapmalı? Mesela 14-15 yaşında arkadaşa borcum vardı ikimizde unuttuk ceheneme mi gideceğim? Ya arkadaşım hakkını helal etmezse ama ikimizde unuttuk?

Okudunuz mu?  Cin neden insana gözükür ?

Yorum: Kul hakkına girip girmediğimizi bilmiyorsak?

Kayıtsız Üye
Keyfi yapmamıssın unutmussun amaç şu borcu unutturayımda para bana kalsın diyeyse sorun olur ama unuttuysan ulaşıp sana şu kadar borcum vardı hatırıma geldi demen gerek


Hiç bilmediğim birisine kul hakkım varsa?

Yusuf124124
Merhaba ben başka bir okulda sınava girdim. sınavın yarısında kalemimin ucu bitti. Hıcaya söyledim hoca birisini buldu. bana onun yedek kalemini verdi.

Okudunuz mu?  İslamiyette evlilikler arası yaş farkı

Sınav bitti bana kalemini veren çocuk unutmuş benden önce çıkmış gitmiş. Kalemi bende kaldı. Hocaya ne yapıyım diye sordum sen al dedi. Çocuğun kalemi bende kaldı.

Çocuğun yüzünü bile görmedim. O okul bizim ilimizde bile değil. O okula tek seferlik sınav için gitmiştim. Çocuğu tanımıyorum. Kul hakkına girer miyim?

Okudunuz mu?  Birini düşünerek masturbasyon yapmak

Yorum: Kul hakkına girip girmediğimizi bilmiyorsak?

mum
Kalem sahibini bulabiliyorsanız telefonla arayın helallik isteyin yok bulma imkanı yoksa yapacak bir şey yok ihtiyacı olan birine verin

Bu kategoride yer alan İkna etmek için okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul hakkına girip girmediğimizi bilmiyorsak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.