Anasayfa
27 Haziran 2021, 17:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada suyun içinde ölüler görmek

Rüyada suyun içinde ölüler görmek

İBRAHİM g
Selamün aleyküm rüyamda temiz bir suda yüzerken birden su hafif kirli oluyor suyun üstünde de araliklar ile yeşil yapraklar var sonra ben biraz kulaç atıyorum bişeyler takılıyo ayağıma ellerime bı bakıyorum suda bir sürü ölü insan var kimisi suyun üzerinde kimiside suyun hafif altında anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada kabirde azap çeken kadın görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada suyun içinde ölüler görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin şüpheli işler yapmasına, hatalar işlemesine ve çeşitli huzursuzluklar yaşamasına yorumlanır. Ayrıca canının sıkılmasına ve hiç hoşuna gitmeyecek şeylerle karşılaşmaya da tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesindir denemez. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İmam rabbani rüya tabirleri

Yorum: Rüyada suyun içinde ölüler görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda hastanede ameliyat olacaktım kadın doktor la annemin içerdeki odada bişeyler konuştuğunu güldüklerini duydum yanlarına gittim bende onlarla ameliyattan önce şakalaşırken oenceren bişeye baktıklarını gördüm baktım göle dönüşmüş bir su birikintisi bir kepçe de onu temizlemeye çalışyo başka bir yere dökerek suyun içi kanlı insan parçaları var anneme anne bu suyun içinde parçalar var diyorum bana duvarın dibindeki kemikleri göstetip baksan diyor rüyamda o hastanede yatan hastaların çoğu ölmüştü suyun içindekilerde onlardı ne anlaöa gelir yardımcı olur musunuz ?

Okudunuz mu?  Rüyada lağım suyu görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada suyun içinde ölüler görmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin önündeki sıkıntılara, zahmetlere ve canını sıkacak olaylarla karşı karşıya kalacağına işaret olarak tabir edilir. Eğer ameliyat olmuş olsaydın bu ferahlığa işaret kabul edilirdi. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

rüyada suyun içinde oluler ğormek, Olu gormek, rüyada suda ölüler görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kiraz görmek neye işarettir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada suyun içinde ölüler görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.