Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölünün bir şey vermesi

Rüyada ölünün bir şey vermesi

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda ölen dedem kendi evinin mutfağında tepsi tepsi börekler yapılmış ve yer sofrası kurulmuştu. Dedem mutfağa size söyleyeceklerim var diyerek giriyordu. Ben ayaktaydım, benimle konuştu kızım sen bile bile kendini ateşe atmışsın dedi ve elime bir cezve uzattı dedem gittikten sonra kuzenimle konuşuyordum ve ona da bir fincan verdiğini söylüyordu. Bu rüyanın manası nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek grmenin tabiri nedir öğrenmek istiyorum

Yorum: Rüyada ölünün bir şey vermesi

Tohat
Merhaba. Rüyadaki öğüt niteliğindeki sözlerin karşılığı gerçek hayata da tekabül edecektir. Hayatınızdan bir veya birilerinden güzel sözler duyup bunlardan faydalanarak doğru yolda ilerleyeceğinize işarettir.

Bu kategoride yer alan Rüyada okuldan atılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölünün bir şey vermesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.