Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Yabancı bir kadınla yolculuk yapmak

Yabancı bir kadınla yolculuk yapmak

Dgnacr
Selamun Aleyküm. Arkadaşım Ukrayna’da tıp bölümünü okuyor. Orada tanıştığı gayrimüslim bir kızı ailesiyle tanıştırmak için Türkiye’ye getirdi. Yakın bir zamanda geri ülkesine dönecek .İstanbul’daki havaalanına da arkadaşım bırakacak. Benimle beraber 2 arkadaşımı daha davet etti, İstanbul’u gezmek için. Bitane araba var. Otobüsle gidecek durumumda yok. Onlar kabul ettiler fakat ben bunun uygun olmadığını söyledim. Halen çok ısrar ediyorlar , gitmezsem aramız soğuyacak, ne yapmam gerek bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Cami isminin açılımı nedir

Yorum: Yabancı bir kadınla yolculuk yapmak

mum
Yabancı bir kadınla yolculuk yapmak caiz değildir Ancak yanında başkaları da varsa nikah düşmeyen anne gibi abla gibi birlikte çıkılabilir yalnız kalmamak şartıyla dokunmamak yan yana oturmak şartıyla…

ama hepsi yabancı ise birlikte yolculuk yapmak caiz değildir.
Arkadaşı üzmemek için Allah’a üzmek Akıl karı değildir

Bu kategoride yer alan 4 yıllık evliyim şuan 5 aylıkta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yabancı bir kadınla yolculuk yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.