Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evin içinden su cıkması

Rüyada evin içinden su cıkması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam
Rüyamda dışarda çok yağmur yapıyormuş balkonlarda olan giderden evin ortasında var ve yağmur yağdıkça o giderden evin içine su geliyor gittikçe su gelen yer büyüdü diz boyu toprak yığını var giderin yanındada dışarı çıktım eşim durakta durağa yaslanmış duruyor ona söylüyorum evi değiştirelim diyor sonra tekrar eve geçiyorum kaldırımda 3. 4 erkek oturuyor beyaz kıyafet çar üstümde bakacaklar eşim bişey diyecek diye tedirgin oluyorum sonra eve gelip kapıyı açarken yanımda 2 tane kadın var komşuymuş bizimde böyle oluyor deri kadın eliyle o toprağı düzeltti hayır olsun insAllah suyun rengide Çamurlu’ydu

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

Yorum: Rüyada evin içinden su cıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızın tabirine göre ev ahalisinden birinin bir hastalık geçireceği anlamına gelir ki en iyisini elbette ki Allah bilir. Evde kiminle yaşıyorsanız o kimse ve kendiniz ile ilgili geçici sağlık sorunları yaşayacaksınız.

Bu kategoride yer alan Rüyada evimizin rüzgarda yıkıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evin içinden su cıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.