Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Resim Görmek

Rüyada Resim Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Sosyal medyada dolaşırken sevdiğim kızın başka ama onun tanıdığı bir erkek ile birlikte resmini görüyorum. Erkek sevdiğim kızın omzuna yaslanmış bir vaziyetteydi fakat ikisinin de suratları gözükmüyor sadece boyun ve boyundan aşağısı var fotoğrafın. Sanırım sevdiğimin elinde de bir gül vardı.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada Rahman suresi görmek ve okumak

Yorum: Rüyada Resim Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Biri hakkında bu büyük ihtimalle sevdiğiniz biri olacak ki hakkında bilgi edinmeden onun bir yönünü eleştirip yargısız infaz edeceğiniz ve pişman olacağınız bir durum yaşayacaksınız. Yine de Allah en hayırlısını etsin.


Yorum: Rüyada Resim Görmek

hlm
rüyamda bir kursa gittim sınıf kalabalıktı bir sıraya oturdum.kayıt olabilmem için hoca vesikalık resim istedi,sonra bir tane resim çıkardım benim resminde iki kişi var ben ve başka biri,sonra resim hareketlenio arka fonu mor video gibi ama görüntüler anlaşılmıo karışık,sonra kalkıp yan odaya geçtik resmimi çekicek resim karşımdaki duvara yansımış ama ben değilim karşıya yansıyan kızgın yüzlü bir erkek çocuğu sonra resim çekme işi bitince kalkarken cebimden kuru ıhlamur yaprakları yere dökülüo sonra ben onları cebime geri koyuyorum hocada yardım edio,dışarı çıkıyorum bir yerde siyah poşet var içine bakıyorum ülker marka çikolatalar var ama içi kinder süprizin farklı çikolataları var dışı ülker kırmızı poşeti bu kadar

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Efendimizi (sav) atın üzerinde görmek neye alamettir ?

Yorum: Rüyada Resim Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Etrafındaki samimiyetinden emin olmadığın kimselere karşı temkinli olman gerektiği dışında rüyan hayırlıdır. Günlerin her zaman daha iyiye gidebileceğine, hayattan daha iyi tat alabileceğine, ilim yolunda kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Pencere Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Resim Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.