Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Kayıtsız Üye
Rüyada evime zorla giren yabancı bir adam abimin eşi ile kız kardeşimi banyoda zorla alıkoymuş, ben sesleri duyunca elime tornavida alıp oraya gidiyorum ve yengemle kardeşimi görüyorum fakat adamı ilk başta göremiyorum. Yengem bana kardeşimle şakalaştıklarını söylüyor yani adamı korumaya çalışıyor veya beni tehlikeye atmak istemiyor. Etrafıma bakınırken çamaşır sepetinde adamın kafasını görüyorum. Tam tornavidayı adamın kafasına saplayacakken adam ani refleksle kolumdan tutuyor ve beni çok güçlü bir şekilde kaldırıp fırlatıyor ardından şeytan görmüş şekilde uyanıyorum. Rüyam budur tabirini öğrenmek istiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yerde sürünmek nedemektir ?

Yorum: Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Tohat
Kim olduğu belli olmayan yakın çevreden veya iş yaptığın biri ya da birilerinin sizin aleyhinizde konuşup kötülendiğinizi ve bir kusur veya sırrınıza erişmek için uğraştıklarını gösterir. Yine de Allah en hayırlısını eylesin.


Rüyada Tanımadığım 3 Kişinin Evime Girmesi

Maviiss
Hayırlı sabahlar hocam. Sabaha karşı rüyamda 3 tane tanımadığım boyları birbirinden farklı yabancı şahıslar gördüm. Tam odamın kapısını araladım onlarda beni görünce kimse yokmu burda diye söylediler bende çok yüksek bir sesle "baba" diye rüyamda 2-3 kez bağırdım. Tam kağımı kitleyecekken engel olmaya çalıştırlar ben gene "baba" diyerek bir çığlık daha atmıştım ki rüyamdan uyanmamla 1 dakika içerisinde alarmımın çalması bir oldu. Uyandığımda da çok korkmuştum. Bundan 1 gün önce de farklı bir şehire gittiğimi görmüştüm. Ben devlet memuruyum hocam ne anlama geliyor bunlar yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Okudunuz mu?  Rüyada yerin yandığını görmek

Yorum: Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin sıkıntılarından, borçlarından kurtulmak için adım atacağına, mekan veya iş değişiminde bulunacağına veya birinden alacağın yardım sayesinde epey rahatlayacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Sayın yorumcu, rüyamda sahil gibi bir yerdeyiz, büyük bir kalablık var, kalabalık beni kovalıyarak, denize doğru sıkıştırırken, bir planör uçak geliyor, planör pilotunu tanıyormuşum, beni kurtarmaya geliyor diye düşünüyorum ama o da beni sıkıştırmaya geliyormuş, ben denize doğru koşuyorum o da beni takip ederken, planör denize düşüyor, tamam kurtuldum bundan diyorum fakat kalabalık içinden bir cüce adam elinde el bombası ile beni kovalamaya başlıyor, bombayı bana atacakmış, kaçarak bir odaya giriyorum, kapıyı arkasından omuzluyorum, cüce adamda kapıyı diğer taraftan açmak için kapıyı zorlarken, elindeki bomba gürültüyle patlıyor ve adam paramparça oluyor, kalabalık O’nun parçalarını toplamaya çalışırken ben aralarından sıyrılıp ayrılıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Tohat
Hayırlı günler. Kaçmaya çalıştığın kişiler sana dert, taşa, sorun ve sıkıntı olabilecek olan durumlardan uzaklaşarak Allah’a sığınıp ondan medet Umman ve zarar görmeden ya da daha az zarar görmen manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada yabancı erkeğin eve girmesi, rüyada bir erkeğin zorla eve girmesi, rüyada yabancı bir erkeğin eve gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada vücuttan kurt çıkartmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.