Anasayfa
14 Aralık 2023, 9:05
sizden09
Abone

Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor

Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor

Siradanbiri
Selamü aleyküm hocalarım.
Bunu bir erkek olarak soruyorum, yanıtlarsanız çok sevinirim.

Başlıkta da belirttiğim gibi eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor. Görüşürsem beni boşanmakla tehdit ediyor. Görüşmemi istememesinin sebebi ise kardeşimin cezaevinde yatması. Bunun yanında para gönderdiğimi düşünmesi. Kendisine sadece iki defa fitre gönderdim ama eşim gelirimi sürekli kardeşimle paylaştığımı düşünüyor böyle olmamasına rağmen. Bu tarz konuları sürekli tartışma konusu yapıyor. Evcimen biri olmama rağmen bazen tartışmadan uzak durup daha da büyümesini engellemek için evden kısa bir süreliğine uzaklaşmak istiyorum kafamı dinlemek istiyorum ama buna da izin vermiyor. Kapıyı bazen üzerime kitliyor. Şiddet yanlısı bir insan değilim. Eşim ise şiddet yanlısı. Birkaç defa şiddetle karşılık vermeye çalıştı. Buna giriştiğinde kollarını tutup buna izin vermiyorum. Gücüm yetiyor aslında fazlasıyla karşılığını verebilecek olmama rağmen kendimi tutuyorum. Biri bebek olmakla birlikte iki tane çocuğum var. Artık kendisine karşı en ufak bir sevgi kırıntısı dahi kalmadı artık. İlk başlarda çok seviyordum ve şimdi aylardır ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü her tartışmada sürekli anneme, kız kardeşime ağıza alınmayacak galiz küfürlerde bulunuyor. Sizlerden görüş ve öneri bekliyorum. Saygılarımla.

Okudunuz mu?  Kafirlerle olan münasebet hakkında bir soru

Yorum: Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor

kastamonu37
Sizde onun kendi ailesi ile görüşmesine müsaade etmeyin o halde 🙂 bence bukadar ipleri vermeyin ve sizi bu sebepten boşanmak ile tehdit eden birinin sevgi ve saygısını gözden geçirerek karşınıza alıp bir konuşun kimsenin de ailenize küfür etmesine müsaade etmeyin.

Okudunuz mu?  Gusle niyet edip her yerimizi yıkasak normal abdest almadan gusül kabul olurmu

Yorum: Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor

duzgunomer
Ailenizin yemek, giyim, ev ihtiyacınızı karşılıyorsanız. Kendi kazandığınız paraya karışamaz.


Yorum: Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor

Kayıtsız Üye
Merhaba,okuyunca kendimi görür gibi oldum.Aynı sıkıntı bende de var, 5 kardeşiz bütün ağabeylerimle eşim küs ne telefonla görüşürüz nede canlı görüşürüz.En sonunda Annem ve babamla da küstü. Yani anlayacağın kimsem kalmadı ve bunu yapan iki yetişkin çocuk annesi düşünebiliyor musun. Bayramlarda dahi görüşmüyoruz. Çok kavga ediyoruz huzur diye bir şey kalmadı. Biz tanışarak evlendik çok gençtik.Ben şahsen ayrılıktan başka çözüm bulamıyorum ben şunu anladım isterse otuz yılda geçse yürümeyen evlilik yürümüyor.Bazen kendime çok kızıyorum neden her şeye katlandığımı ama bilemiyorum,belkide çocuklarımın hatrına katlanıyorum.
Allah yardımcın olsun ama şunu bil sen istediğin kadar iyi ol genede senin gölgenle dahi geçinemiyor. Allah’a emanet ol!.

Okudunuz mu?  Namaz kıldığım eşofmanda küçük bir delik varmış namazım bozuldu mu?

eşim kız kardeşimle görüşmemi istemiyor

Bu kategoride yer alan Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim kardeşimle görüşmemi istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.