Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tacizci görmek

Rüyada tacizci görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar. Rüyamda birlikte çalıştığım abinin bir çocuğu taciz ettiğini öğreniyorum. Çocuk 4 5 yaşlarına. Bana kendisi zorlayinca anlatıyor. Çocuğu tanımıyorum ama çok sevimli tombulca bir kız çocuğu. bende çocuğa sana yardım edicem diyorum ve yardım etmek için uğraşıyorum. Bu rüya bir uyarı mıdır yani o abiye dikkat mi etmem gerekir ya da anlamı farkli mıdır yorumlarsaniz çok sevinirim. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada üstü başı kirli birini görmek

Yorum: Rüyada tacizci görmek

arifselim
Hayırlı günler. Esasen bu rüya senin için hayata karşı daha olgun bir kişiliğe sahip olduğunu simgeliyor. Ayrıca rüya sahibinin önemli ve ciddi olaylara karşı ne kadar ilgili veya ne kadar vurdum duymaz olduğuna tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tacizci görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.