Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa1
Abone

Herşeyden bıktım

Herşeyden bıktım

Kayıtsız Üye
selamun aleykğm başlıktaki gibi aynen bıktım yaşama isteğim yok etrafıma baktığımda ne kadar salakça eğleniyorlar diyorum çünkü bu yaşıma kadar hiç mutlu olmadım imkansızlıkla Boğuşup büyüdüm üstün başım yoktu zar zor okudum ailem hepsi vefat etti tek kaldım işe girdim 5 sene çalıştım kendi işimi kurdum sadece 3 sene durabildi herşey yolundayken bir anda herşey bitti iflas ettim iş esnasında ayağıma mal düştü ayağım parçalandı sayısız ameliyata girdim bu yaşıma kadar hiç ne sevgilim oldu ne eşim bir Allahın kulu sevmedi sahip çıkmadı arkadaş dediklerim hep vurup gittiler hiç tipim yok onada kabul ben 5 vakit namazımıda kılıyorum 1 kişiyi sevdim hiçbirşey bile olmadı hiç gülemedim bile bu hayatta etrafıma bakıyorum zina eden alkol içen Kumar Oynayan Faiz Yiyenler Mutlu İşlerini Açmışlar Evliler Zenginler Ben Dua Ediyorum Hiçbiri Gerçekleşmedi.Hani Allah Diyordu Şifa İsteyen Yokmu Vereyim,Rızık İsteyen Yokmu Bağışlanmak İsteyen Yokmu.Yıllarca Ettim Ne Şifa Ne Rızık Hani Nerede Bunca Dua Nereye Gitti Hani?

Okudunuz mu?  Kenzül Arş Duası Kitaplarda Kısaltılmış mı?

Yorum: Herşeyden bıktım

Kayıtsız Üye
Kardeşim bir kimsenin başına herşey gelebilir örneğin birisi imani meselelerle boğuşur kalbi git gel yaşar bununla imtihan olur kimisi en sevdiğinden olur bununla imtihan olur sana duaların boşa gidiyor bilader diye bişeymi söylendi haşa boşuna ediyorum diyorsun belkide ahirette karşılık bulacaksın Allah seni belki çaresiz kalmanla sınayıp dereceni yükseltiyor ne yani tipim yok biz tipimize göremi insanlardan karşılık göreceğiz ? İşlerin batmış olabilir belkide o kırılan veya hasar gören ayağın seni cehennemdeki azaptan kurtulman için kefaret oldu ne bileceksin ki ? Bizde çok çaresiz kaldık ben mesela imanla alakalı çok zor dönemlerden geçtim Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın . Bende ümitsizliklere düştüm sürekli bunaldım sürekli sürekli isteksizleştim şimdi geçmişime bakıp ulan keşke ilk evredeyken kesip atsaydımda bu hallere düşmeseydim diyordum dua ediyordum ama sadece ediyordum kalp gitmiş bedenim çökmüş hayatım durmuş herkes bişeyler çekiyor sanmaki bir dert sende var Elhamduillah de vesselam bir çareler olur sana İnşAllah Kuran oku Namazı sakın ama sakın bırakma yoksa temelden yok olursun Allah c.c korusun sakın kendini değersiz görme bilki dert veriyorsa Yaradan vardır bir sebebi derdi olmayan üzülsün bence olanlar değil

Okudunuz mu?  Vücut temizliği için belirli bir müddet aralığı var mıdır? bu sürede temizlik yapılmaz ise hükmü nedir?

Yorum: Herşeyden bıktım

fth123
Dua konusunu çok yanlış anlatıyorlar. Sanki dua ettik mi kesin kabul olacakmış gibi anlatılıyor. Allah dualarımızı kabul etmek zorunda değil.


Yorum: Herşeyden bıktım

7velh0
Selamunaleyküm
İyi kardeş hem diyosun onlar haram işliyorlar hem diyorsun benim sevgilim olmadı.
Sence çelişki yokmu bu işte ?

Okudunuz mu?  Evli biri ile zina yapan bekar ne yapmalıdır?

Ayrıca Allah istediğinin duasını kabul eder istediğini imtihan eder.Dertlenme , sabret.
Bu dünyada olmadıysa bu dünyanın öbür tarafıda var.


Kayıtsız Üye
Reis sen yinede dua etmeye devam et. Allah büyüktür. Belki senin hediyelerin ahirete saklanmıştır. Dünya çok kısa. Günler artık saatler gibi geçiyor. Allah hepimize yardım etsin.

Okudunuz mu?  Türkiye'de hangi mezhepler yaygındır ?

Kayıtsız Üye
Imtihandasndir belki sabret. Allah yalniz sabredenlerin mükafatını hesapsız verecektir. Namazla ve sabırla Allahtan bekle ama isyan edersen daha kötü olur şükret buna. Mükafatın seni bekler

Bu kategoride yer alan Eş ile kavga ve tavsiyeler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Herşeyden bıktım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.