Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:38
sizden1
Abone

40 gün ayetel kürsi okumak

40 gün ayetel kürsi okumak

Can Yaman
Her kim Ayet’el Kürsi’yi gece ve gündüz içerisinde bin defa okur ve buna kırk gün devam ederse (ara vermeden), Allah’a yemin ederim, Allah’a yemin ederim; büyük olan Allah’a yemin ederim, Kerim olan Resulüne yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur.’ bunun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam birde ben kağıda Bakarak okusam olur mu çünkü bilmiyorum yada telefondan Ayetel Kürsi yi telefona kağıda Bakarak okusam olur mu ?? Hocam bu rivayet sizce doğru mu kalp gözü mümkün mü ? Teşekkürler

Okudunuz mu?  Ezan Sesi duyunca: Aziz Allah Şefaat ya Rasulellah diyorum

Yorum: 40 gün ayetel kürsi okumak

Kayıtsız Üye
Allah celle celalühü seni bağışlasın Kardeşim Bir hadisi şerifte Peygember Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) buyuruyor…Kırk gün sabah namazını, imamın tekbirine yetişecek şekilde kılan için ateşten kurtuluş ve nifaktan kurtuluş beratı verilir…. yani bu Hadisi Şerifte deniliyorki kim 40 boyunca üst üste Sabah namazını cemaatla kılarsa ona ateşten beraat ve geçimsizlikten kurtuluş beratı verilecekmiş..

Okudunuz mu?  Yapıştırıcı üzerine alınan abdestle ilgili bir sorum var

Ayet-el kursi, ayetel kursi

Bu kategoride yer alan Gusülde diş araları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

40 gün ayetel kürsi okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.