Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada telefon görmek

Rüyada telefon görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda iki kez telefonun zil calmasi duydum.Baktim bir sey yoktu.Sanki kimse ariyordu beni.Yorumu varmi?teşekkürler


Yorum: Rüyada telefon çalması

arifselim
Merhaba. Her rüyanın bir yorumu olması gerekmez. Çünkü insan bir gecede bazen onlarca rüya görebilir. Bu rüya için ancak alınması muhtemel olan güzel haberler anlamındadır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek

Rüyada birine telefon etmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda annem elimden telefonu alip sevdigim cocuga telefon ediyor.Sinirleniyorum.Neden yaptin diyorum.Sevdigim cocukta benim numarami bilmiyor geri cagri yapiyor.Anneme diyorumki al iste geri cagri yapti her seyi ogrenecek.Yorumu nedir?iyi gunler


Yorum: Rüyada telefon görmek

arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da bu rüya haber almak veya haber etmek ile ilgili olarak yorumlanır.Çoğu kerede sevgililer için bu rüyalar bilinçaltıdır denilmiştir ve tabir edilmemiştir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzaylı Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Bir sürü kadın poposu gördüm ve hepsi yerde yatmış beni bekliyorlardı sanki ve bende şöyle düşünmeye başladım: Acaba yanlarına gitsem mi diye ama sonra eğer bunu yaparsam büyük bir günah işleyeceğimi bildiğim için gitmedim ve kafamı çevirip yanlarından geçip gittim. Rüyanın artık sonlarına doğru sanki karanlık bir odada sevdiğim kızın telefonla konuştuğunu ve konuşurken yüzünün güldüğünü gördüm. Ben de onun kimle konuştuğunu ve neden güldüğünü merak ettim. Rüyanın devamını hatırlamıyorum.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada tabut içinde ölü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen rüya bir hataya düşüleceği veya erken fark edebileceği bir yanlışı olacağı şeklindedir. Bu yanlıştan dönülerek doğruyu bulacaktır. Yine Allah daha iyisini bilir.


BlackPearlXV
Peki sevdiğim kızın telefondan birisiyle görüşmesi ve benimde kim olduğunu merak etmem de dahil mi? Yani rüyaların bir çoğu tek bir şekilde mi yorumlanır yoksa aynı rüya içerisinde farklı farklı anlamlar yatabilir mi? Eğer yatabilirse sevdiğim kız ile ilgili olan taraf neyi ifade ediyor. Cevaplarsanız minnettar kalırım, şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

Tohat
Rüyanın içeriğindeki nesne ve olaylar ayrı ayrı değerlendirilir. Bazıları bir bütün olarak aynı neden ve sonuca bağlanabiliyor sizin rüyanızda aynı şekilde. Sevdiğiniz ile alakalı olan yönde kuruntu ettiğiniz bir düşünceniz olabilir siz bu hatadan dönerek yanlış olduğunu düşünüp kendinizi düzeltme yoluna gideceksiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada turşu görmek

selinnnnnn
rüyamda staja geç kalıyorum hiç sevmediğim bir çocuk var stajda onunla gidiyorum diğer arkadaşım okulda hiç umursamadan staja gitmeyeceğini söylüyor. Sonra oda gibi bir yerde otururken buldum kendimi. eski sevgilimin bir tane arkadaşının telefonunu buldum yerde elime aldım ve whatsappa girdim. bir kızla mesajlaşıyormuş kız o arada mesaj attı ve ben de o kıza o kişiymişim gibi cevap verdim ama soğuk davrandım kıza.

Okudunuz mu?  Rüyada Üvey Görmek (imam nablusi)

Tohat
Yüksek bir mertebeye geleceğine ve güçlü, elinden türlü işler gelen bir kimsenin yardımını alarak önünü açacak şeklinde tabir edilir. Hakkıyla bilen en iyi Allahtır.


elifsalome
İstiharede Beyaz Telefon Görmek

öncelikle hayırlı günler. Ciddi olan ilişkimden 1 hafta önce telefon yüzünden büyük bir kavga ederek ayrıldık. ve ben istihare yaptığımda erkek arkadaşımın beyaz bir telefonu öfke ile fırlattığını gördüm. fakat telefonun kırılıp kırılmadığını görmedim. birde kavgamız onun telefonunda bulduğum geçmişe dair benden gizlediği ablasıyla paylaştığı şeyler. lütfen bana rüyamı yorumlarmısınız. şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Erkek arkadaşımla 1 hafta önce kendine ait cep telefonu yüzünden ayrıldık. Eskiye ait bazı resimler ve videolar buldum ablasıyla konuştuğu. Tabi çok büyük kavga oldu. Şimdi istihare yaptırdım ben. Beyaz bir telefonu öfkeli bir şekilde duvara atıyormuş erkek arkadaşım ama telefon kırılmamış lütfen bana yardımcı olup yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada tacizci görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gördüklerinin tabiri yapılmamasının nedeni yaşadıklarınla bağdaşan durumların olmasıdır. Eğer hislerinde kuvvetli bir duygu yaşamışsan buna bakarak yorumlanabilir. Bunu ancak sen bilebilir ve neticeye varabilirsin. Yine de yedi kere yatıp sonucunda kalbinin meyl ettiği duyguya göre hareket etmelisin. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek

Telefon, Rüyada telefon alınması

Bu kategoride yer alan Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada telefon görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.