Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arkadaşının babasını görmek

Rüyada arkadaşının babasını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşimin babasini gördüm gercek hayatta beni kızı gibi sever bende yazsiyormus ama çok söyleniyormus banyoya girip yikanmis lekeleri cikmamis yatak örtülerini yirtik örtüleri gösterip beni rezil etmeye calisiyormus bende nankörlük yapior diye kiziyorum karisida orda bana hakveriyor ben bunu buyüzden biraktim diyor birde icki icen cocuguyla iyi ilgilenmeyen bir kadin var kızı var 9 yasibda falan onu görmek için bana tasinmasi lazim yani kiz bana tasiniyor anne öyle görebiliyor o kadinda orda iki yüzlü ama sonra kizina tül renklu elbiseler almisiz kizimin dolabina asmisiz kizimin elbisleeide yeni daha büyük biraz ayni sekilde tül gelinlik gibi renkli abye gibi kadin disari cikip geliyor

Okudunuz mu?  Rüya anlatmak günah mıdır

Yorum: Rüyada arkadaşının babasını görmek

arifselim
Böyle bir rüya belki gören kimsenin durumuna bakılarak özel tabir edilebilir ama bu şekilde maalesef bizim bu rüyayı tabir etmemiz mümkün değildir. Çünkü bizim anladığımız kadarıyla berrak değildir ve karmaşık bir rüyadır. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

Yorum: Rüyada arkadaşının babasını görmek

Hacalet
Rüyamda hacdan gelen yaşlı bir arabın 3 kere avuç içini öptüm içimden dua ederek ama ne dedim hatırlamıyorum 3 kerede elinin üstünü öptüm, inşAllah olur mu olucak mı gibi bişey söyledi beyaz elbisesi vardı… birde arkadaşımın babasını beyaz kabanla gördüm arkadaşımın babası değil ama o oluyomuş güzel bir adamdı ….
Daha sonra da balkondayım dikdörtgen çiziyoruö beyaz bir kağıda tayyip erdoğan geliyor arapça yazıyor içine ama çok güzeldi yeşil gümüş rengindeydi bana tebessüm etti… benim hesabım vardı burda ama unuttun e postadan şifre alıcam sanırım??♀️ Ana ekrana eklicem sayfayı bulabilmek için…

Okudunuz mu?  Yasin Suresi Okumak Rüya Tabiri (Rüyada Yasin Suresini Okumak)

Yorum: Rüyada arkadaşının babasını görmek

Tohat
Hayatın boyunca sevileceğini, saygı göreceğini, itibar sahibi olup toplumda hoş gözlerle bakılacağına ve hayatında dilediğin, olmasını istediğin dileklerinin gerçekleşeceğine olumsuzluğa dair ne varsa sıkıntı, dert, tasa, yoksunluk, maddi ve manevi sıkıntıların son bulacağına delalettir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

rüyada arkadaşının babasını görmek, rüyada arkadaşin babasini gormek, rüyada arkadaşimin babasini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Birini Dövmek Ne Anlama Gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arkadaşının babasını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.