Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Diğer bir rüyamda; Sınıfımdayım ve ders işlenirken içeriye bizim bilişim bölümü hocalarımızdan bir tanesi ama en bilgili olanı geldi. İçeri girdiğinde bize sorumuzun olup olmadığını sordu. Ve sınıftan sadece iki kişi soru sordu. Bir tanesi ben bir diğeri ise sınıfın en akıllılarından olan Umut diye bir çocuk. Neyse, ilk olarak Umut sorusunu sordu. Ben onun sorusunu gördüğümde bayağı bir zor görünüyordu. Grafik ya da şekiller vardı. Neyse, hoca onun sorusunu çözdü. Bu arada ikimizinde sorduğu sorunun dersi matematikti. Neyse, sonra soru sorma sırası bana geldi. Bense daha matematiğin temeli olan bir soru sordum. Öğretmen de bana şöyle dedi:"Bana böyle soru soracaksan hiç sorma." gibi bir şey dedi sınıfın içinde. Ben de sınıfın duymaması için hocanın önüne geçtim ve birazcıkta utandım. Sonra, soruyu söylemeyince ben de kitaptaki konulara hemen göz gezdirip soruyu zihnimden çözmeye çalıştım ve rüya bitti.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada sayılar görmek

Yorum: Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

arifselim
Aleykum selam. Çok güzel bir rüyadır. Gerçek hayatta cahillikten kurtulmaya, ilim öğrenmeye, okulunda ve derslerinde başarılı olmaya ve Allah’ın izniyle hedeflerine ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanı Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı adam görmek

rüyada soru yazmak, rüyada soru çözmek, rüyada hocanın soru çözmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.