Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:39
sizden1
Abone

Ailem beni hor görüyor

Ailem beni hor görüyor

ozlem007
Selamun aleyküm. 20 yaşında 1 evlilik yaptım 2 yıl sonra boşandım. 1 oğlum var. 22 yaşındayım. Fakat Rabbim beni ailemle sınıyor sabrımla. 3 kardeşiz . Abim zihinsel engelli ama çok değişik ailem yüzünden gitgide kötüleşti diyebilirim. Kardeşim 7 yaşında. Kendimi tanıdım tanıyalı ailemi sevemedim. Aile kavramindan tiksiniyorum kendi ailemden annemden babamdan. Ben yinede onlara iyi davranıyorum. Annem beni kiskanirdi. Simdi de öyle. Hep genç kız gibi takılıyor bizi eziyor ozellikle annem. Babam da anneme uyuyor. Şimdilerde babam namaz kiliyor ama yinede kalp kırıyor anneme uyuyor. Ben ve kardeşlerim çok ezildik yıprandık. Akraba nedir hiçbir iliskimiz yok kopuguz. Bana yardım edin Allah rizasi için çok sevgisizim duaar ediyorum her ezanda. Yalvarırım biri akıl versin.

Okudunuz mu?  Cünübüm kolum kırık ne yapmalıyım

Yorum: Ailem beni hor görüyor

imam
Özlem kardeş ailen konusunda sadece iyi davranmayı öğütleyebiliriz sana özel tavsiyemiz ise Rabbine yakın ol Allah’a yakın ol ki o zaman Allah seni sever melekler sever insanlar sever herkes ile aran iyi olur Ama Allah ile aran kopuksa herkesle kötü olursun

Okudunuz mu?  Pazartesi ve Perşembe Orucu Niyeti Nasıl?

Nurettin Yıldız’ın aile sohbetlerini tavsiye edebilirim


Yorum: Ailem beni hor görüyor

Kayıtsız Üye
Allah la aran iyi olsun herkesle iyi olur diye bisey yok benim bildigim yine Allah la kotu olursan herkesle kotu olursun diye bisey de bilmiyorum!

Sizin durumunuz duste gör misali iste simdiye kadar çok iyi anlassaydiniz bile ailenizle, bosandiktan sonra ayni sorunlar olabilirdi.

Okudunuz mu?  İç çamaşırında görülen her leke için Güsül gerekir mi

Genel konusuyum ozur dileyerek kimsenin yarali parmaga isemek gibi bir dusuncesi yok!En yakininiz olmasi da bisey degistirmiyor anlayisli iyi birileri olursa o ayri.

Benim dusunceme gore sizin kurtulusunuz sizi anlayip o zorluktan cikaracak yeni biri!

Allah hayirlisini versin!


zihinselengelliler cennettemeyve , ailem beni eziyor

Bu kategoride yer alan Apartman bahçesinde meyve toplamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem beni hor görüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.