Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:39
sizden1
Abone

Bir isteğe karşı namaz kılmak?

Bir isteğe karşı namaz kılmak?

Reaction
Merhabalar, şuanda 17 yaşındayım. Sınavlara çalışıyordum geçen sene. Bende hem derslere hemde namazlarımı kılmaya başladım. Derslerimi geçmek için desem yeridir nasıl diyeyim, hem derslerime çalışıyorum hemde namaz kılıp dua ediyorum derslerimi geçmek için. Allah’a şükür ve hamd senalar olsun dualarım kabul oluyor beklediğimden daha fazlasını alıyorum. Ders yüzünden namazları kılıyordum, acaba namazlarım kabul oluyormu? Birde 3 kardeşiz bilgisayar oynuyoruz evde sıralı ile, annemde dediki namazını kılmayan ertesi güne kadar bilgisayae oynayamaz dedi. Ben bazen unutuyorum geç vakte kalıyorum bir anda bilgisayar geliyor aklıma namazı evde kılıyorum. Her hangi bir sorun olur mu acaba? Yani bilgisayar için kıldığım için. Ama namazı kılarken aklıma bilgisayar vesayre gelmiyor. Şimdiden teşekkür ederim. Eğer günahsa vah halime. Olmadı bilgisayar oynamam, sadece namazlarımı kılarım İnşAllah.

Okudunuz mu?  Terleyince sırtımdaki şey gusle engel midir

Yorum: Bir isteğe karşı namaz kılmak?

mum
Namaz kılmak, sadaka vermek, dua ederek, Allahtan yardım istemek caizdir bulunabildiğini bir sakında yoktur.

Lakin yarabbi eğer beni kazandırırsan namaz kılarım ama kazandırmazsan kılmam Yada ben kazanırsam sonra namazı bırakırım anlayışında olan kişinin namazı, yüzünüze çarpılır

Bu kategoride yer alan Kadınlardaki süreğen (fizyolojik) akıntı. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir isteğe karşı namaz kılmak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.