Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek

Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kız kardeşimle geziyorduk.ikimizin tam ortasında da büyük ayak izleri vardı.sonra ben bir kapıya yöneldim kapıyı uzun boylu siyah elbiseli beyaz tenli bir adam açtı bize bakarak bağırıyordu şeytan sizi takip ediyor peygamberler sizin yanınızda. Sonra bismillah diyip bir dua okumaya başladı ve bizden kaçmaya başladı ben onu kovalıyordum kız kardeşimde orda durup bizi izliyordu sadece.bana bu rüyamı yorumlar mısınız.?

Okudunuz mu?  Rüyada stajyer olduğunu görmek

Yorum: Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek

Tohat
Rüyada herhangi biri tarafından uyarıldığınızı görmeniz gerçek hayatta da uyarılacağınız anlamına gelir. aile gibi yakın veya akrabalardan uyarı niteliğinde eleştiri alacağınız şeklinde tabir olunur. Allah en iyisini bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek

Ruyada siyah elbise

Bu kategoride yer alan Üniversite için istihare başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.