Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yaralı birini görmek

Rüyada yaralı birini görmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Rüyamda bir yerde staj yapıyorum. Çantamı içeri bırakıp işlerimi yapıyorum ve sonrasında çantamı almaya gittiğimde çantam yok oluyor ve ben orda çalışanlara soruyorum çantam nerde diye. Biri diğerine diyor ki kızın çantasını versene diğeri de vermem diyor. Sonra ben de bağırmaya başlıyorum çantamı ver diye ama kız vermiyor. Sonra ikisinin kavga ettiğini görüyorum ve oradan çıkıyoruz. Yolda ise ayağı kesik bir adam mı desem nasıl desem bilmiyorum yaralı biri gibiydi benimle eve kadar yürüyor ve bunlardan ailene bahsetmeye diyor. Ben ise eve girdiğimde saat geç olduğu için ablam kızıyor. Böyle bitti rüyam. Tüm bunlar ne anlama geliyor ?

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek

Yorum: Rüyada yaralı birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Tam aynı şekilde değil ama gerçek hayatta da yeni bir iş sahibi olmaya yada yeni başlangıçlar yapmasına işaret eder. Ancak rüyanın genel anlamı iş, aile veya çevre hayatından dolayı üzücü bir süreç geçireceğinin işareti olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yerin yandığını görmek

rüyada yaralı bir adam görmek, rüyada yaralanan birini görmek, rüyada yarali kiz gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yeşil Ağaç Görmek - İSTİHARE RUYASI başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yaralı birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.