Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak

erhan2394
İyi günler 10 gün önce annemi kaybettim rüyamda annemin mezarı evimizin salonundaymış bir sebepten ötürü mezarı açıp örnek almamız gerekiyor bir arkadaşımla parkeyi kaldırıyorum kefenli halde görüyorum sonra içeri geçiyorum o ara arkadaşım mezarın içine giriyor sesleri duyup geldiğimde annem mezardan çıkmış ne yapıyorsunuz diye kefenin üstü açık yarı çıplak yüzü kararmış üstümüze geliyor o ara arkadaşımla Fatîha suresini okuyoruz uyanıyorum.yorumunuz için şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

Yorum: Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak

Tohat
Hayırlı günler. Öncelikle Allah rahmet etsin kalanlara bol sabır versin. Rüyada anne mezarını kazdığınızı görmeniz hastalıkla tabir edilir. Kendinizi salıp sıhhatinize önem vermemenizden dolayı hastalanacağınız ve bunun için önlem aldığınız takdirde kolayca atlatacağınız şeklinde tabir olunur. En iyisini Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölümden korkmak

rüyada annenin mezarını açmak, Rüyada Mezarını Açmak, rüyada annesinin mezarini acmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.