Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:15
sizden91
Abone

Korsan oyun oynamak

Korsan oyun oynamak

7velh0
Selamünaleyküm
Oynamak istediğim oyun (eskiden oynadığım oyun) fiyatı çok yüksek olduğu için para vermedim korsan oynuyordum ama artık korsan oynamıyorum oyunları alıyorum ancak bu oyunun fiyatı gerçekten çok yüksek bu oyun ilk çıktığında oyunun kurucusu "korsana karşı değilim" demişti ancak şirket çok büyüdü ve bilmiyorum yeni ortaklar korsana izin veriyormu (biryerde okumuştum oyunun geliştiricisinden biri (yetkili bir abimiz hatta baya yetkili)sanırım korsanı desteklemiyor ancak oyunun yapımcısı korsanı destekliyor) benim bu oyunu oynamam caiz olur mu ?
Allah Razı Olsun Şimdiden

Okudunuz mu?  Birisine şeytan demek

Yorum: Korsan oyun oynamak

Müptezel
Kardeşim sonuç olarak bir emek var ve bu adamlar işinden para kazanıyor ki senin korsan olarak indirip oynaman doğru olmaz. İnternet üzerinde (Seni kötü etkilemeyecek, ibadete ve sosyal hayata engel olmayacak) ücretsiz oyunlar mevcuttur. Bunları oynayabilirsin veya daha iyisi, internet üzerinden boş zamanlarında yazılım, görsel tasarım öğrenebilirsin. Bu dediklerim senin için daha faydalı olur. Yazılım dünyasında yaşıyoruz ve ülkemizin fişek gibi gençlere ihtiyacı var. Bence boş zamanlarını faydalı geçir, ara sıra oyun oynayabilirsin.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz Vahiy gelmeden önce kime ibadet ediyordu,Allahı nasıl biliyordu ?

Yorum: Korsan oyun oynamak

7velh0
Bakın güzel söylemişsiniz ben biraz açıklayım arkadaşlar belki oyunu bilirler bana oyna yada oynama diyin
Bu oyun ilk çıktığında birisi oyunun yapımcısına param yok diyor oyunun yapımcısıda şimdilik korsan oyna paran olduğunda alırsın diyor bende diyorum şimdi o şirkette işler değişti diyorum yine o kişi varda başka kişiler de var şirkette oyunu başka bir şirkette satın aldı olaylar iyice karıştı bende diyorum ki bu oyunun fiyatı çok yüksek korsan oynasam diyorum olur mu ? Olur deyin olmaz deyin

Okudunuz mu?  e 471 bitkisel yağı yenilir mi ?

Korsan Oyun Oynamak CAiz Midir

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ben işletim sistemi kurdum onun yanında program yükledim o pragramda istediğiniz programı ücretsiz şekilde indirebiliyorsunuz ben ticaret amacı olmadan sadece canımın sıkkınlığını gidermek için kurup oynasam sorun olur mu ?


arifselim
Ticaret maksadı olmasa bile telif hakkı bulunan programlardan kaçınmak gerekir. Müslüman dürüst olmalı ve kendisi için istemediğini başkasını içinde istememelidir.

Okudunuz mu?  Söylenen şirkmidir ?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Korsan oynamış olarak oynadığım oyunlar var. Ben bu oyunları yavaş yavaş satın almaya başladım. Ama bazı oyunlarda İslam düşmanlığı var. Ve ben bilmeden birkaçını oynadım. Bu oyunların parasını vermeli miyim yine de? Diyorum ki bunlar İslam’a düşman ve biz de onlara zarar vermek amaçlı oyunlarını korsan oynasak bir sakıncası var mı?

Okudunuz mu?  Aile içinde huzursuzluk, kavga için dua var mı?

Benim oynamış olduğum oyunda bir sahnede islam düşmanlığı varmış ama ben bunu fark etmedim ve araştırınca öğrendim. Bu oyunu yinede satın almalı mıyım?


ACİLSERVİS
Aleykümüsselam. Müslüman olmayanın malını yemekte haramdır. İslama karşı bir oyunu orijinal de korsan da oynayamazsın oda zaten haramdır.

Okudunuz mu?  Evleneceğimiz kişiyle flört caiz midir?

korsan oyun oynamak

Bu kategoride yer alan Başka gezegenlerde yaşam var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Korsan oyun oynamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.