Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada illüminati sembolleri görmek

Rüyada illüminati sembolleri görmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm
ben pek rüya gören biri değilim.
rüyamda dizlerime kadar gelen büyükçe bir derenin ortasında bir kayanın üstüne oturmuştum. ciplaktim ve vücudum tamamen parmak kalınlığında kesiklerle ve kanla kaplıydı. her iki bacağımın üst baldırlarımın arka kısmında üçgen içinde göz vardı ama göz gerçek gibiydi ve kanlıydı vücudum baştan sona. sonra domuz sesi gibi bir ses duydum. tam domuz sesi değildi ama ona benzerdi. o sırada uyandım. anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada itiraf görmek

Yorum: Rüyada illüminati sembolleri görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sıkıntı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi eğer maddi durumu iyiyse mal varlığına zarar gelmesinden dolayı üzülecek değilse sağlık sorunları yaşayarak kederli bir dönem yaşayacak demektir. En iyisini elbette Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada ilişki gördüm ama meni çıkmadı cünüp oldummu abdest almalımıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada illüminati sembolleri görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.