Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Kuran istiharesi doğru mu

Kuran istiharesi doğru mu

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam. Kuran istiharesi diye bir şey var mıdır? Bazı sitelerde 3 ihlas ve Fatiha okuduktan sonra rastgele bir sayfa açılmasından 7 sayfa ileri girildikten sonra yedinci satırın başındaki harfe göre işin hayırlı olup olmadığının anlaşılacağından bahsediliyor. Böyle bir şey var mıdır ? Allah razı olsun hocam.

Okudunuz mu?  Cuma günü beyaz giyinmek sünnet midir?

Yorum: Kuran istiharesi doğru mu

imam
Bu sözünü ettiğiniz Kuran istiharesi uydurmadır hurafedir Peygamberimiz SallAllahu Aleyhi ve Sellem bize ne şekilde istihare yapacağımızı öğretmiş kendisi uygulanmış sahabeler de uygulamıştır bütün fıkıh kitaplarında yazılıdır

Bu kategoride yer alan YouTube'dan video izlemek caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuran istiharesi doğru mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.