Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada insan cesedi görmek

Rüyada insan cesedi görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda annem buzdolabindan parcalanmis insan ceseti cikardi. Erkek kardesimin getirdiğini soyledi ve buzdolabinda bunu istemediğini söyleyerek evin önündeki çöp konteynırına taşıdı parçaları. hatta küçük bir torba buz halinde olduğu için düştü yere ve almami çop konteynirina atmami soyledi., parmagimin ucuyla zor alabildim. Eve girdikten bir sure sonra da copculer copu alirken farkettiler ve eve saniirm sivil polisti girdi ve annemi disari cikardilar kapinin onunde torbalari aciyordu digerleri de. bitek kafa bolgesini gorebildim ben yuzu saga doğru dönuktü ama kısa saclı bir kadın cesedi olduğu belli oluyordu. Bakar bakmaz kismaya basladım zaten o surecte de uyandım . Kan gorunce bozulurmus rüya ama.ben kan gormedim malesef . Bunun tabiri nedir .?Simdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada İstiridye görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada insan cesedi görmek

arifselim
Rüyada kan görülünce rüya bozulur diye bir şey yoktur. Ama rüyada ceset görmek iyi olarak tabir edilmez. Rüya sahibi için iç sıkıntılarının artması ve kendini üzecek durumların içerisinde bulması manasında yorumlanır. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada inşaat görmek

ruyafa ceset gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ilişkiye girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada insan cesedi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.