Anasayfa
26 Aralık 2023, 6:58
Sohbet
Yönetici

Fitne çıkaran koğu yapıp laf taşıyan kaynana ise ne yapılmalı

Fitne çıkaran koğu yapıp laf taşıyan kaynana ise ne yapılmalı

merviş
Merhaba arkadaşlar kayınvalidem onunla konuştuğum bir konuyu eşine ve kızına anlattı ve kayinbabamla kavga ettim görümcem benimle konuşmuyor. Kızdım niye laf taşıyorsun dedim oda moralim bozuldu sen babana öyle deyince dedi ve yuzlestim hepsiyle sozlerime yalan katıp abartarak anlatmış babamla tekrar konuşuyoruz ama kaynanama hiç yüz vermiyorum zoraki aynı binadayiz diye ve eşimin haberi yok diye konuşuyoruz onun dışında ne yüzüne bakasim var ne konusasim var. Bu laf tasimasi ve fitne çıkarması beni biktirdi ne yapmalıyım

Okudunuz mu?  Şeytanın insanlara karşı hileleri nelerdir?

Merhaba arkadaşlar koğu yapıp laf taşıyan ve aile bireyleriyle beni küstüren kayınvalideme çok kırgınım eşim bilmesin dediler söyleme dediler söylemedim konu kapandı ama çok fitne veriyor hayatıma ne yapmalıyım aynı binadayiz. Bugün bayramda gittim yine elini öptüm ama ne yüzüne bakıyorum ne gülüyorum. Onun yüzünden günaha girip cehenneme gideceğim diye çok korkuyorum.

Bu kategoride yer alan Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisin anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fitne çıkaran koğu yapıp laf taşıyan kaynana ise ne yapılmalı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.