Anasayfa
4 Mart 2023, 4:52
sizden07
Abone

Arka avret yerinde görülmeyen şey gusul abdestine engel midir

Arka avret yerinde görülmeyen şey gusül abdestine engel midir

7velh0
Selamünaleyküm
Bayramınız mübarek olsun değerli kardeşlerim , büyüklerim 🙂
Öncelikle ben arka bölgemi gusül abdesti sırasında yıkarken çok affedersiniz arka bölgedeki kılları ovuşturdukça bir şey geliyor sanırım iç çamaşırından kalan bir şey olabilir ama daha varmı bilemiyorum bu şey tabii ne olduğunu bilmiyorum topladıkça birleşiyor ve kalın bir şey olduğu için gusüle engel olduğunu düşünüyorum ama arka bölgemi göremiyorum ki nasıl bilebiliriz kalıp kalmadığını ? Tavsiyeniz var mıdır ? Bu şeyi alabildiğimi alıp yıkadıktan sonra kalsa bile guslum geçerli midir ?
Allah’a emanet olunuz 🙂

Okudunuz mu?  Güsül abdesti 13-14 yaş

Yorum: Arka avret yerinde görülmeyen şey gusül abdestine engel midir

7velh0
Arkadaşlar sanırım ne oluğunu saptadım böyle nasıl anlatsam yün gibi bişey kıllara yapışıyor iç çamaşırından dolayı büyük ihtimal sorumu bu şekil cevaplarsanız sevinirim 🙂

Bu kategoride yer alan Allah insanların yaptıklarına Göre sadece kızar ve hoşnut olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arka avret yerinde görülmeyen şey gusul abdestine engel midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.