Anasayfa
18 Ocak 2024, 7:58
hakkinda
Yönetici

Sebepsiz yere ağlayamamak ne belirtisidir?

Sebepsiz yere ağlayamamak ne belirtisidir?

Kayıtsız Üye
Sebepsiz yere ağlayamamak depresyon hastalığına işarettir.Aslında günahınız rahatsızlıktan dolayı affolunur.Bu nedenle ağlamaya gerek kalmaz.Vesveselerin iyi olması ve doğal olarakta kalsiyum ve D3 vitamini takviyesi tedaviye yardımcı olur.Bitkisel tedavi için ayva, ıhlamur, kuşburnu çayı günde bir bardak iyi gelir.Ihlamur çayı uzun süre ara vermeden kullanılmaz.Ama tövbe istiğfar edin.İnsanı helak edecek günahlar vardır.Bunlardan biri işlenmiş ise tövbe namazı ile tövbe edin.

Okudunuz mu?  Bilimsel bilgi ve objektiflik

Yorum: Sebepsiz yere ağlayamamak ne belirtisidir?

muvaffak
Sebepsiz yere ağlamanın bir depresyon hastalığı olduğu tamamen safsata bir laftır. Ne Freud ne onun öğrencisi ve psikanaliz fikrinin geliştiricisi Jung ne de Adler bu şekilde bir tespitte bulunmuştur. İnsan sebepsiz yere iş yapmaz. Aklı ve fikri olmak demek zaten sebepsiz yapmamanın gereği ve sonucudur.

Okudunuz mu?  Gayetül ihtisar dersleri kitabı hakkında bilgi

Yorum: Sebepsiz yere ağlayamamak ne belirtisidir?

Kayıtsız Üye
Sebepsiz yere ağlayamama mahrumiyet belirtisidir. Cin musallatı ya çok ağlamak yada hiç ağlayamamak şeklinde görülebilir. Uygun bir tedavi yolu aranmalıdır.

Bu kategoride yer alan Zümra-belifer-nilda anlamları, kökenleri ve kuranda geçip geçmedikleri hakkında bilgi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sebepsiz yere ağlayamamak ne belirtisidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.