Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
missa0
Abone

Birine tanrı demek caiz mi

Birine tanrı demek caiz mi

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum birisine tanri demek caizmidir ornegin : rapin tanrisi guresin tanrisi
Birde kendine "tanri mc "demis bir musluman sarkiciyi dinlemek caizmidir


Yorum: Birine tanrı demek caiz mi

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam.
Kardeşim dinleme o tarz şarkıları ve şarkıcıları.Zaten günümüzdeki şarkıların çoğu insanı boş şeylerle oyalamakta.Rap şarkıların çoğu da ahlaksız dolu.Birbirlerine laf dalaşında üstün gelmek için ne ana bırakıyorlar ne avrat.Sonra iki gün sonra barışıyorlar. Malesef gençleri de entresan hayat tarzlarına özendiriyorlar.Bazı rapçileri burda tenzih etmek lazım.Sosyal problemlere dikkat çeken,İslami rap yapan insanlarda var.Dinleyecek isen bunları dinle kardeşim.

Okudunuz mu?  Çok günahım var 16 yaşındayım

Yorum: Birine tanrı demek caiz mi

Karanlık
Aleyküm Selam ve Rahmetullah
Birisine "tanrı,ilahe" gibi lakaplar vermek çok tehlikelidir.Allah muhafaza etsin,dinden bile çıkarabilir.Tanrı tektir,o da Allah Celle Celaluhu’dur.Kimseye böyle bir şey DENİLEMEZ.Eğer ki kişi müslümansa, ve kendisine bir şeyin tanrısı derse dinden çıkmış olur.

Dinlediğiniz şarkılarda İslam’a aykırı pornografik,küfür vs. olan ve fitneye davet eden şeyler varsa haramdır dinlemez.
Selametle…

Okudunuz mu?  Şeytanın Gerçek İsmi Nedir?

Yorum: Birine tanrı demek caiz mi

Kayıtsız Üye
Kardesim ben zaten her sarkiciyi dinlemiyorum sadece karakterini sevdigim adamlari dinliyorum dedigim kiside musluman ben gunumuz sarkilariyla ilgilenmiyorum bazi sarkicilar haric ben Amerikan 90larin ve 2000 lerin sarkilarini dinliyorum ozamanlar rap bukadar bos degildi
Sorumu birde soyle sorayim
‘Birine yaptigi isi iyi yaptigi için o isin tanrisi denilebilir mi ?

Okudunuz mu?  Kuzen İle Evlilik Tavsiye Edilir Mi. Uygun Olur Mu?

Aahil
Denir mi denmez mi bilmem.
Ama Müslüman Demez !


Kayıtsız Üye
internette aynı kişiye tanrı diyenleri görüyorum çoğu hristiyan onları uyarmalı mıyım ? birde bu işte niyet önemlimidir sonuçta işini iyi yaptığı için deniliyor yaratıca yada tanrı olduğu için değil Allah a teşvik eden bazı sözleride var

Okudunuz mu?  İman nedir? itikat nedir?

Karanlık
Bir kişiye her ne amaçla olursa olsun hiçbir şekilde şunun tanrısı,bunun tanrısı denilemez. Eğer ki kişi yaptığı işte işinin ehliyse ona "usta,üstat,hoca" vb. lakapların verilmesi daha uygun olur.

Bu kategoride yer alan İstemsizce Kötü Davranmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birine tanrı demek caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.