Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Genç yaşta idrar kaçırma nedenleri

Genç yaşta idrar kaçırma nedenleri

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Çok sıkıntı çektiğim için sormak istedim. Genç yaşta idrar kaçırma sorunu yaşayan var mı ? 23 yaşındayım ve abdest aldıktan sonra veya herhangi bir eylemde çok sık yaşıyorum.


Yorum: Genç yaşta idrar kaçırma nedenleri

Elcevap
Aleykum Selam. Bunun bir çok fizyolojik sebebi vardır. Omurilik, mesane, prostat, sinir hastalıkları vs gibi bu rahatsızlıklar fenni ilimlerle tedavi edilir. Bol bol dua etmek lazım. Bu tarz sıkıntılara anne baba duası kabul olur inşaAllah. Doktora başvurun mutlaka. Şifa ayetlerinide bol okuyun..Geçmiş olsun.

Bu kategoride yer alan Temizlik süresi 15 gün olunca kan adet kanı sayılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Genç yaşta idrar kaçırma nedenleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.