Anasayfa
20 Mart 2023, 13:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda Bayram ziyaretindeyim yemek yiyeceğiz ama yediğimiz yerde böyle vitrin gibi büyük bir yer var ben irade tanımadığım uzun boylu yüzünü görmediğim bir kız la toz alıyoruz boyumuz yetmedi diye yükseğe çıktık sonra 2yada 3 erkek gelip kıza sarkıntılık etti birinden kurtulduk 2 kişi kaldı bizi taciz etmek istediler belimde birinin elini hissettim bağırıp çığlık attım kurtuldum ama korkarak uyandım Hale’n etkisindeyim yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hissettiğiniz o rahatsız edici davranış gibi gerçek hayatta da rahatsız olmanıza neden olacak söylemler ya da iftira gibi kendinizi aklamanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Yorum: Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Rüyamda okul gibi bir yerdeyiz ve çok kalabalık. Orada 4 kişi beni rahatsız ediyor (sarkıntılık yapıyorlardı sanırım). Sonra ben bu kişileri öğretmen veya müdüre şikayet ediyorum, kendilerini göstererek. Sonra birlikte bir yere gidiyorlar. Yorumlar mısınız ?

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek

Yorum: Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir kimsenin kendini düşünmesi sonucu size dokunacak olumsuz bir davranışına maruz kalacağınıza ya da hakkınızda çıkacak bir fitneye sebep olacak bir duruma işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben yüzünü görmediğim biriyle kadın bu yüksek bir binaya giriyoruz arkamızdan yüzünü tanımadığım biri geliyor bize sarkıntılık ediyor biz ondan kurtulduğumuzu zanneder Ken o kalabalıkla geri geliyor yanımdaki bayanı yakalayıp tecavüz ediyorlar ben ben camdan dışarı çıkıp turuna turuna kurtulup kaçıyorum bir benzinleğe gidip yardım istiyorum ben evliyim hocam Rabbim hayırlara çıkarsın inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada tarlada domates görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir haksızlığa uğramak veya genel tabiriyle birinin başına gelebilecek haksızlığa şahit olmak şeklinde yorumlanmakta olup bundan çıkaracağın dersin olumlu yönde olması hayatında oluşturacağı büyük bir katkıya delalet eden hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada gezinirken yolumun üstüde bir kişiyle raslaştım beni misafir edeceğini söyledi bende kabul ettim evine gittim sonra baktım niyeti bozdu bende kurtulmak için elimden geleni yaptım tam kurtulacağım sırada kocamın bir akrabasıyla karşılaştım ve ona dedimki git kocamı çağır gelip beni kurtarsın dedim oda gitti kocamı çağırdı kocam geldi beni kurtardı. Benim için rahattı ve vicdan iyiydi çünkü ihanet etmedim elimden geleni yaptım kimse beni taciz edemedi ve nihayetinde kurtuldum.

Okudunuz mu?  Rüyada taşıyıcı anne olmak

Tohat
Hayırlı günler. Rahatlık, esenlik, ferahlık bulmaya işaret eder. Maddi ve manevi olarak kolaylık görerek çok zor ve sıkıntı dönemlerden geçmeyeceğine bunun yanı sıra kötü alışkanlıklara sahip olan kimselerden uzaklaşmak, işlerinde ve hayatının herhangi bir alanında bir olaydan zarar görmeden Allah’ın izniyle kurtulabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam, rüyamda otogara gidiyorum otogarın içinde kuzenimin evi var ona gidicem oraya arabayla gelmişim arabayla sürekli kaydırarak gidiyorum en son parkedip iniyorum hava kararmış baya ben evine doğru giderken karşıdan uzun boylu genç bir çocuk geliyor beni görünce arkamdan geliyor ben apartmana giriyorum ve arkamdan girdiğini görünce onu itip hemen apartmandan yardım edin diye bağırarak kaçıyorum otogarda çalışan abilerin yanına gidiyorum sonra hep beraber oturuyoruz bir masaya beni taciz etmeye çalışan çocuk da yanıma oturuyor ve seni çok beğendim çok güzelsin ondan seninle sevgili olmak istiyorum gibi şeyler söylüyor ben güvenmiyorum ona daha sonra hava aydınlanıyor otobüse binmeyi bekliyorum ve bir bakıyorum ki o çocuk nişanlanmış bir kızla pencereden sarılıyolar ve ben onları görünce demekki yalanmış sevgisi diyorum ve burda bitiyor rüyam lütfen açıklar mısınız ne olduğunu

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

Selamun aleyküm hocam rüyamda otobüse binicem binmeden hemen önce arkadaşımın zamanında konuştuğu çocuğun yanından geçiyorum daha sonra otobüse biniyorum tekli koltuğa oturucam tam önümde kör bir adam var ellerini yana uzatmış onu hafifçe çekerek arkasına oturuyorum ve o ellerini bu seferde sürekli arkaya yani bana uzatıyor ben ellerini tutup ona doğru itiyorum sonra bir anda bırak bir şey yapıcam diyor ben ellerini bıraktığım anda yandan göğsümü elliyor ve ne kadar itmesi için çabalasamda bağırsamda çekmiyor o şekilde uyanıyorum lütfen rüyamı açıklar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada terk eden eşini görmek

Tohat
Merhaba. Zorlu imtihanların ardından beklediğin veya olmasını istediğin bazı olayların hayatına katacağı güzel günlere işaret etmektedir. Bu da çaba ve gayretinin meyvesi olarak karşına çıkacağını göstermektedir.
İkinci rüya da ilk rüyaya benzer yoruma sahiptir. Emeklerinin karşılığını almak için gösterdiğin çabayı seni engellemeyecek olan bazı sıkıntılara göğüs gerdikten sonra mükâfatını alacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş kırılması

rüyada tacize uğramak ve kurtulmak, rüyada tacize uğramak ve kurtulmak diyanet, rüyada taciz edilmekten kurtulmak

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.