Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anneyi öldürmek

Rüyada anneyi öldürmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben 23 yasında bir genç kızım. Dün gece sebebini hatırlamadığım şekılde annemi vurarak öldurdüğümü gördüm. Ardından rüyada büyük Bi acı yasadım, pişmanlık vardı. Ardından adliyede yargılanacaktım. Uyanınca çok kötüydüm, yorumlarsanız çok sevınırım. Hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Ağda Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada anneyi öldürmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Atacağınız adımlar, yapacağınız planlarla ilgili olarak çok dikkatli olmanızı ve bu şekilde hayata geçirmeniz gerektiği yönünde yorumlanır. Pişmanlık ve hata söz konusu olmaması için yapacaklarınızı iyice gözden geçirmeniz gerekebilir. En iyisini Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anneyi öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.