Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

islambirligi
Selamünaleyküm Mumsema.

Bugün rüyamda gerçekten çok güzel ve tam istediğim gibi bir kızı rüyamda gördüm. Sohbetimiz,muhabbetimiz vardı rüyada. Daha sonra o kızla sarıldım ve uyandım. (Uyandığımda hayatımın büyük şoklarından birini yaşadım)

Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

Yorum: Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Aşk ve balılık ile ilgili yorumlayan alimler olduğu gibi para elde ederek sıkıntılardan kurtulacağınız şeklinde yorumlayanlar da bulunmaktadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Yorum: Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

islambirligi
Sayın Tohat teşekkürler öncelikle. Rüyamda gördüğüm kişinin fiziksel özelliklerini bir kenara yazmıştım ve rüyamda gördüğüm kişiyi gerçek hayatta gördüm. Bu neyi işaret eder. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada subhanAllah çekmek

Yorum: Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

Tohat
Faydamız dokunduysa ne mutlu bize. O kişiyle olup olmadığını söylememiz mümkün değil fakat bu yeni bir ilişkiye, mutluluğa, atılacak yeni bir adıma, kısmete, huzurlu ve istenen bir hayata delalet eder. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada arapça yazılar görmek ne anlama gelir?

rüyada sevdiğin adamla sevgili olduğunu görmek, sevgili

Bu kategoride yer alan Rüyada kesik baş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.