Anasayfa
14 Temmuz 2023, 8:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şeytan ve melek görmek

Rüyada şeytan ve melek görmek

Kayıtsız Üye
S.a
Öncelikle HayirLi günler.
Ben rüyamda şeytan , ve melekleri gördüm. Şeytan bana musallat olmuştu. Oyleki yolum şeytanın yolundan gidiyordu. Sonra rabbim 10 tane bayan melekler gönderdi. Meleklerle konuşmaya başlamıştım kii. Baktim melekler şunu söyledi. RESULUN Durumu nasıl diee sordular. Acaba rüyanın Anlamı nedir ? Tesekkür ederim ilginiz için ..

Okudunuz mu?  Rüyada silahlı adam görmek

Yorum: Rüyada şeytan ve melek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Size sunulan bir mesaj olabilir. Çoğu zaman hayatın güzelliklerine ve yoğunluklarına dalmamız neticesinde Allah tarafından bize işaretler gönderip sirkelenmemizi ister. Bu rüyanızda da mümin hayatı yaşamak için çaba sarf edebileceğiniz şeklinde yorulur. En iyisini ve doğrusunu tabiki Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Saçkıran Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şeytan ve melek görmek

Zek
Hocam Hayırlı Günler Rüya Kız Kardeşimin Rüyası ;
Rüyamda babam ve kendimi aynı odada gördüm dışarda
Bizim evin ön tarafında melek ve şeytan kavga ( boyutları büyüktü )ediyordu hava aydınlıktı şeytan bizim eve girmeye çalışıyor melek izin vermiyordu en sonunda şeytan yendi ve babam kapıyı açtı tam şeytan bizim eve gireceği sırada soyut ilahi bir güç benim görmediğim rüzgar gibi bir şey şeytanın bizim eve girmesini engelliyor ve şeytan paramparça olup kayboluyor şeytanın bizim eve girmesini engelleyen soyut güçü abim ile bizim yatak odamızın kapısının önünde görüyorum ve rüyam bitiyor .

Okudunuz mu?  Rüyada seçim görmek

Yorum: Rüyada şeytan ve melek görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hem iyi hem de olumsuz bir tabire sahiptir. Yakınlarınızda olup hatta evinize girip çıkma konusunda çok rahat olan bir kimsenin aslında iyi niyetten uzak olduğuna fakat bu kişiden bir şekilde zarar görmeden kurtulduğunuza, size herhangi bir zararı olmayacağına işarettir. Ettiğiniz dualar veya tedbirli davranışınız sayesinde Allah’ın yardımıyla muhafaza olduğunuzun da göstergesidir. Bol bol dua edip Allah’a sığınmak ve Allah’a tevekkül etmek en doğrusu. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Sabır Görmek (imam nablusi)

Yuxuda seytan melek gormek, rüyada melek ve şeytan görmek, rüyada şeytan ve melek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada siyah varlık görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şeytan ve melek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.