Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:49
sizden07
Abone

Üvey kardeşin yanında tesettür

Üvey kardeşin yanında tesettür

meryemmm
Babam yeni bir evlilik yaptı öncesinde babannem babam ben kardeşlerim beraber yaşıyorduk şimdi babam ayrı bir ev tuttu ve orda kalicam 2 3 gün sonra .ama asıl sorun şu evlendiği yeni ablamın 2 tane erkek çocuğu var biri ilkokul 3. Sınıf diğeri de ortaokul 7. Sınıf tahminim 13 yaşında ya da 14 bende 18 yaşında lise son sınıf öğrencisi olacağım ve aynı evde kalicaz ben tesetturluyum saçım açık evde dolaşabilir miyim? Lutfen Yardımcı olur musunuz?
Allah razı olsun sizlerden

Okudunuz mu?  İmam namazda oturması gereken yerde ayağa kalkarsa

Yorum: Üvey kardeşin yanında tesettür

imam
Anne ve babası ayrı olan üvey kardeşler dinen tesettür konusunda yabancı sayılırlar yani tesettür gerekir.
Allah yardımcın olsun dikkat et kendine Meryem kardeş

Bu kategoride yer alan Ücretli Programları Bedava Kullanmak Günah Mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üvey kardeşin yanında tesettür Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.