Anasayfa
14 Ocak 2022, 11:00
missa0
Abone

Sağlıklı düşünemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorum

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Ben bu aralar çok büyük şeyler yaşadım hâlâ da yaşıyorum. Artık sağlıklı düşünemiyorum. Elbette intihar aklıma gelecek en son şey bu hayatta ama artık yaşamak bile çok zor geliyor. Rabbime dua ediyorum canımı al diye hakkımda hayırlı ise. Uyandığımda içime hemen çok kötü hisler doğuyor, sanki sevdiğim adam ölmüş gibi hissediyorum boğulacak gibi oluyorum. Çocukluğumdan beri hiç sosyal biri olmadım, hep eve ve içime kapanık birisiydim. Ve son aralar oldukça namazıma bağlı biri oldum. Hiç olumlu düşünemiyorum, içimde sürekli bir huzursurluk var. Bu dünya o kadar yalancı geliyor ki anlatamam. Bazen diyorum ki keşke bir an önce ölsem de sevdiğime kavuşma şansı yakalayabilsem (şu an tek ümidim bu). Dünyada kavuşma şansımız yok.
Hayatımda ilk defa birini sevdim, tamamen evlilik niyetiyle o da olmadı. Kendimi ondan başkasına ait hissedemiyorum. Arkadaşlarım, yaşıtlarım sevdikleriyle evlenirken o kadar özeniyorum ki… Ben asla sevdiğim adamla evlenemeyeceğim, hatta onsuz hiç evlenmeyeceğim. Düşünmekten, içimde fırtına koparken bu sessizlikten yoruldum. Ne olursa olsun sabrettim hâlâ da sabrediyorum ve sürekli şükrediyorum Rabbime. Ama artık gözyaşı dökmekten, içime atmaktan, saklamaktan yoruldum. Keşke ölüp her şeyi herkesi unutsam diyorum. Acımı hafifletecek tek şey o.

Okudunuz mu?  Harut ve Marut ile ilgili hadisler

Yorum: Sağlıklı düşünemiyorum

arifselim
Aleykum selam. Bu sıkıntılarını çevrende ve güveneceğin kimselerle paylaşmalısın. Eğer aşırı bir hal alıyorsa doktora gitmeni ve bir uzmandan yardım istemeni tavsiye ederiz. Bu tür sıkıntılar ve bunalımlar Allah’ın izniyle geçicidir. Namaza ve duaya devam et.

Bu kategoride yer alan Mübarek günlerde tuttuğumuz oruçlara kaza olarak mı niyet etmeliyiz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sağlıklı düşünemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.