Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

cokruyagoren
Arkadaslar çok net bir rüya gördüm az evvel kisa uykuya yatmıştım.Hayatimin çok karisik bir donemindeyim çok garip bir donemindeyim bu yuzden yorum belki de benim için çok cok onemli.Yorumlayan olursa ALLAH kat kat razı olsun.RABBIM hayirli muratlarini versin INSAALLAH.

Once 2 su sebili var bir tanesi halka acik bir tanesi bana ozel. Su sebili derken damacanali su sebilleri. Ben benimkinin basinda duruyorum ama fakir gorunumlu birkac kadin ve cocuk bana sormadan benimkinden alip duruyor hemen yaninda ucretsiz duran devletinki varken. Bende tam cocuguna su icirmek için benimkinden su alan bir ablaya kiziyorum neden bana sormadan aliyorsunuz diye ama küçük cocugu gorunce onu seviyorum ve sefkat gosteriyorum. Hadi ic sen falan diyorum. Sonra diğer kadinlar ve cocuklar da halka acik sebil yerine benimkinden almaya baslayinca daha fazla kiziyorum. 10-11 yaslarinda cocuklari var.Bunlar ve aileleri tabiri caizse dilenci cocuklar gibiler hani sokakta tutup yapisan saygisiz olanlardan. Bana neden sormadan aliyorsunuz diye annelerine kiziyorum bu cocuklari ne bicim yetistirdiniz yandakinden alsaniza vs. Kadinlar da saygisiz cocuklar da saygisiz oldugundan kiziyorum daha çok bana sormadiklari için malim bittigi için degil. En küçük olan için kalbimin buzu cozuluyor ama saygisiz buyuk cocuklarin ailesine kiziyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

Ayni gun diğer ruyam çok netti . az evvel gördüm
Ruyamda Bodrumdayim.Burada bir yerde duruyoruz denizin tam uzerine insa edilmis. Iceride eskiden calistigim is yeri arkadaşlarım var ve ben ders calisiyorum. Ayaklarima corap giymeye calisip dururuyorum.Coraplarin kendisi siyah ama yine de alt tarafi kirlenmis tozlanmis gozukuyor. Giyiyorum nasıl oluyorsa cikiyor yine yalin ayagim. En sonunda galiba teki corapli teki corapsiz kalıyorum. Corap giydigimde hareket etmedigim halde bir sure sonra cikmis oluyor. Neyse bu sirada eski sefim bana bir sey imzalatmaya geliyor. Hani is yeri için bir uygulama sosyal ders almislar (vergi mali bir seyler))onu bildigine dair imzala diyor. Ben o derse girmedim diyorum hemen ozetini hizlica oku imzala diyor digerlerine de imzalatacak cunku. Grubun yarisi da deniz ve gemi uzerine bir ders almis.

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Sonra ust kata cikiyorum ust kattan Bodrum gozukuyor ama bildigimiz Bodrumdan daha farkli acik secik insanlar yok. Bodrum koyu gibi her tarafta yemyesil daglar falan var ortada da deniz var bende kopru gibi bir seyin uzerindeyim. Garson gibi bir calisan gelip buralarin çok skici oldugunu , eglence hareket olmadigini soyluyor ben ise buranin ozlemini çok kurdum burada sıkılmak bile güzel gelir diyorum. Tam o sirada hemen asagida denizden kocaman bir yolcu gemisi çok suratli ters donerek geliyor ve tam bizim koprunun altinda ters donerek batiyor. Ortadan ikiye falan cokmuyor ama sadece ters donuyor.Bunu birebir yasiyorum koprunun ustunde buraya da carpar mi korkum falan var. O titresimi sesi hepsini hissedip duydum. Ben kosarak iceridekilere haber vereyim diyorum herkes dagilmis gemiye yardim için gitmis. Bende nasıl yardim edebilirim diye düşünüyorum bu arada denizin seviyesi artmis bizim oldugumuz mekanda bir anda gemiymis yani ben sabahtan beri gemideymisim aslinda onu fark ediyorum bizim gemi de hafif yan batip biraz su almis.Ama saglam durumda bende batan gemidekilerin boguldugunu dusununce çok uzuluyorum ve asagi katlara iniyorum herkesi tembihlemek için. 2 kiz guvertede oturmus gulerek dedikodu yaparak diğer gemiyi izliyor onlarin durumunu gorunce icimden kiziyorum disimdan da duyguyu onlara gecirebilmek için bakin gemi batti simdi içinde bogulanlar nefes alamayan bir suru insan var diyorum. Boyle deyince onlar da etkileniyor biraz. Yardim edeyim vs dusunurken bizim bir baska geminin yardima gittigini goruyorum. Sonra bir anda batan geminin içini goruyorum çok hos çok luks lambalari acik bir gemi ama normalde batmis bunlari saliselik goruyorum. Ve gemi de hatirladigim kuvvetle muhtemel yabanci yani musluman olmayanlarin yolcu gemisiydi.

Okudunuz mu?  Rüyada görülen sapık şeylerden kurtulma çareleri nedir?

Simdiden ALLAH razı olsun


Yorum: Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Tohat
İlk rüyanızın tabiri şu şekildedir. Rüyada gördüğünüz uyarma, ikaz etme durumu gerçek hayatta da mevcut veya mevcut olacağı şeklinde olup insanları hatalarından döndürmek için uğraş verecek ve doğrusunu göstereceksiniz şeklinde tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Güreş görmek (İmam Nablusi)

İkinci rüyanızda ise, çevrenizde bulunan insanlar tarafından sorun yaşadığınıza ve siz bu sorunlardan bıkarak bu sorunları ortaya çıkaran canınızı sıkan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Çorabı giymeye çalıştığınız halde giyememeniz ve denizde gördüğünüz olayların tabiri aynı şekildedir. Etrafınızda hoşunuza gitmeyecek meselelerin cereyan edeceği fakat siz bunlardan etkilenmeden, sorun yaşamadan gördüğünüz gibi bertaraf ederek mantıklı hareket etmeniz neticesinde kurtulmayı başaracaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

avatarAang
Rüyada geminin ters döndüğünü görmenin anlamı, rüya sahibinin aile içinde tatsız konuşmaların yapılacağına ve ailesinden sürekli uyarı alacağına, ummadığı biri tarafından ihanete uğrayacağına, umulmadık kavgaların yapılacağına ve bir çok düşman edinmeye, düşüncelerini çevresindekilerle paylaştığından dolayı da büyük bir projenin çalınacağına rivayet eder.bir başka deyişle Rüyada geminin ters döndüğünü görmek iki yakın dostun küçük sıkıntılardan dolayı büyük problemler yaşayacağına, yaşanan tatsızlıkların her geçen gün daha da büyüyeceğine, laf dalaşına girmeye, kişinin özel yaşamını açtığı bir yakını tarafından başının derde düşeceğine işarettir.Rüyada geminin ters döndüğünü görmek neyin alametidir? Rüyayı gören kişinin aldığı önlemlerin pek işe yaramadığına ve ölüm tehlikesi yaşayacağına, sahip olunan düşmanların her adımını izlediklerine ve açık bularak can evinden vuracaklarına, sorunlarının büyüyeceğine ve çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıya gireceğine ve bazı şeyleri yapmak zorunda kalacağına alamet olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Hurma görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Kayıtsız Üye
ALLAH razı olsun 🙂 yorumu şimdi gördüm ve bugün iki durumu da yaşadım. 2.durumda dediğiniz gibi öfkeyle yanlış diğer yola sapabilirdim ama ALLAH yardım etti düzeldim.Yine de bazı insanların kalbini kırmış olabiliriz ALLAH affetsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Gebelik görmek (İmam Nablusi)

Hocam ben çok rüya görüyorum genelde sizden balık tutmayı öğrenmeyi istesem ? Ben internetten tek tek rüya aratıyorum hiçbir sonuca varamıyorum böyle düzenli bir rüya yorumu yapamıyorum. Nasıl öğrenilir bu ilim. Resmen bugünümüzü sabahtan görmüşüz. ŞUBHANALLAH ELHAMDÜLİLLAH


rüyada geminin ters döndüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada görülen Arapça harflerin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.