Anasayfa
2 Kasım 2023, 3:01
missa04
Abone

İstemeden kedi öldürmek

İstemeden kedi öldürmek

Kayıtsız Üye
Ben her kesden daha çok kötü durumdayım 😭gece eve hava gelsin diye pencereyi actım. Ve bir arabanın yanında güzel kedi gördüm. Sen ne güzelsin diye söyledim ona osa korkarak bana baktı. . Eve girecegini düşünmedim hic. Camı açık bırakıp diğer odaya girdim. Bir ses geldi kedi odaya girmiş. Ben onu dışarıya çıkarmak istedim faka kedi sanki çıldırmıştı. Kedileri çok sevdiğim için onlari hep zarasiz saniyorum ve elime alıp disari cikarmak istedim. Oda iki ellerimi çok feci bir sekilde hem isirdi hem tirmaladi. Ben yine onu disari cikarmak için bir seyler yapmaya calistim ama o deli gibi uzerime saldirdi. Bende ne yapitigimi bilmedim ve supurge ile korkutarak belki cikar dedim pencere tam karsisinda ama cikamiyor uzerime saldiriyor. Ona hiç bir sekilde zarar vermeden cikarmak istedim ama onu supurge ile korkutmam daha kotu etdi. Kedinin qaliba kapbi patladi yani ne oldugunu bilmiyorum. Ama aniden öldü. Ben ona ne vurmadim ne hiç bir sey yapmadim çok kotu durumdayim hayatimda ilk kez bir canli oldurdum ve hatta en sevdiyim hayvani ((( hocam bunun günahı nedir ve ben ne yapmaliyim. Lutfen yardim edin çok kotuyum

Okudunuz mu?  Anne Ve Babaya Kötü Davranmak

Yorum: İstemeden kedi öldürmek

Kayıtsız Üye
Sen ne zarar vermişsin nede öldürmek için bir hamlede bulunmuşsun vicdanın biraz rahatlasın kedi aniden ne olduğunu anlamayınca telaşa kapılmıştır sana saldırmıstır insan nasıl heyecan yapınca kalp krizi geçiriyor belki oda geçirdi veya bayıldıda sen öldü zannettin ölse bile sen hayvana zarar vermemişsinki üstelik kedi sana zarar vermiş evine kadar girmiş kendini üzüp daraltma kasten hayvanın canına zulmetsen neyse sana saldırmıs sen yinede bir şey yapmamışsın ölmüş hayvancağız sana neden günah olsunki ?

Okudunuz mu?  Cuma hutbesi ne zaman okunur?

Yorum: İstemeden kedi öldürmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Araba kullanırken bir kuş sürüsü gördüm, yerdelerdi. Beni görünce kaçmaya çalıştılar, kaçtılarda. Ama bir tanesi hariç, ona yanlışlıkla çarpmışım ama farkında değildim, çünkü manevra ve fren de yapmıştım ama yol biraz dar olduğu için fazla manevra yapamadım. Ben kuşun kaçtığını sanmıştım. Geri dönerken gördüm ki yolda bir kuş var ve ben de sanırım arabadan kaçamayan kuştu. Yani yanlışlıkla oldu. Zaten arabayla gidiyordum, kuşları sonradan fark ettimdi. Sizce bunun dinen hükmü nedir? Günaha girmiş sayılıyor muyum?

Okudunuz mu?  Peygamberlerin üstün özellikleri

Yorum: İstemeden kedi öldürmek

imam
İstemeden hayvanları öldürmenin bir günahı yoktur.


Kayıtsız Üye
Benim iş yerim var iş yerinin teras gibi bir yeri var duadan sebekeli perdesi var alttan biraz boşluk var
Ve durmadan kediler giriyor bende birini gördüm kovaladım korkutmak işin süpürge sopasıyla o kaçarken vurdum bir daha gelmesin dedim kafasına geldi kedi öldü hem vAllahi hem billahi bilerek öldürmedim bir tane birim dedim kafasına geldi ve ilk anda ben ne yaptım dedim bunalıma girdim
Ben bu durumdan çıkamıyorum bir şey söyleyin ne yapmam gerek

Okudunuz mu?  Kuranı kerimde kaç peygamberin ismi geçer

Ensar
İstemeden öldürmüş olduğunuz hayvanın hiçbir günahı yoktur. Sizler elbette onu öldürme amaçlı aymadınız elinizdekini… bir dahaki şeylerde daha dikkatli davranmalısınız. Kendinizi harap etmeyin siz bunu bilerek yapmadınız.

Bu kategoride yer alan Peygamberimiz teheccüd namazını nasıl kılardı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemeden kedi öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.