Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayağında bebek sallamak

Rüyada ayağında bebek sallamak

Kayıtsız Üye
Ayağında kız bebek sallamak
Selamunaleykum hocam.5 aylık evliyim yaşım 29,gerek yaşım sebebiyle gerekse yıllardır yigenlerime baktigim için belkide çocuk çok istiyorum Ama Allahım simdilik nasip etmedi.hocam bir rüya gördüm köydeydim erkek grubu geçiyordu saklandım adamlar beni görmesinler diye.sonra içlerinden dayım çıktı ve geldi benimle bir şeyler konuştu ve gözden kayboldu.sonra kucağımda kız bebek belirdi ama çok güzel çok tatlı bir bebek.Onu ayağımda salliyordum öpüp kokluyordum.hocam acaba bebek özlemim yüzünden mi bu rüyayı gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Arkadaş Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ayağında bebek sallamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Özleminiz ve sevginiz nedeniyle rüyanıza bu şekilde yansımış olabilir fakat size çocuktan ziyade farklı bir mesaj verilmektedir. Geçmişe takılı kalmayı bırakacak, eskileri unutacak ve önünüze bakacaksınız şeklinde tabire sahiptir. En iyisini elbette Allah daha iyi bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Akrep Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ayağında bebek sallamak

Kayıtsız Üye
Allah sizden razı olsun sayenizde bir kez daha bu sitenin güvenilirliğine inandım zaten inanıyorum ama güvenim bir kat daha arttı.evet ben gerçektende geçmişe o kadar takılı yaşıyorum ki hergun geçmişim dilimde ve yüreğimde hatta o kadarki onumu göremeyecek kadar kor oldum ve bunu isabetli olarak birinden duymak çok rahatlattı beni demekki Allah bu takıntılarımın boş olduğunu vesvese yapmamam gerektiğini rüyalarımla söylüyor bana.çok sevindim cokkk

Bu kategoride yer alan Rüya Tabiri: Rüyada Ödül Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayağında bebek sallamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.