Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm ..ben hep rüyam da evleneceğim kişiyi düğün günü görüyorum, tanismadan ,onunla hiç konuşmuyorum yüzünü görmüyorum sadece evleniyorum eşim yok yanımda. ..bekâr birisiyim bunu psikolojik yorumladım ama hiç kafama takmadigim halde ve sürekli hep aynı rüya. ..ya rüyamda eşimi görmeden evleniyorum yada evleniyorum eşimi düğün günü görüyorum ama aramız çok soğuk ne konuşuyoruz ne bakıyoruz sadece düğün günü gelinlikliyim akrabaları selamlıyorum o kadar…bunun bir anlamı olabilir mi?Yoksa psikolojik midir?

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Yorum: Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Psikolojinin etkisiyle görülecek bir rüya değildir. Evli olan kişilerin de görebileceği bir rüyadır. Tabirinde sizin zenginliğe kavuşarak bolluk ve refah içinde yaşayacağınıza, hayırlı işlere delalet eder. Tabiri hakkınızda hayırlı olacağı şeklinde yorulur. En iyisini Allah bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Film görmek (İmam Nablusi)

Rüyada evlendiği kişiyi görememek , rüyada evlendiğin kişinin yüzünü görmemek

Bu kategoride yer alan Rüyada evinin yanında cami olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.