Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Nakit avans caiz mi

Nakit avans caiz mi

gizlikullacı
Selamun Aleyküm. Ben öğrenciyim bazen param bitiyor ve bizde harçlık avans denen bir şey var sadece alışveriş yapabiliyorsun kart ile nakit çekemiyorsun. Sorum şu kuyumcudan gidip bir altın alıp bozdursak bu alışverişe girer fakat bazı kuyumcular onun yerine karttan 220 çekeyim sana 200 vereyim daha karlı olursun diyor. Sizce bu faize giriyor mu? Haram mıdır?

Okudunuz mu?  Bir müşrike veya kafire küfür etmek insanı dinden çıkarır mı?

Yorum: Nakit avans caiz mi

Omer Faruk
Net faiz, kesinlikle bu alışverişe girme…


nakit avans faizi caiz mi, nakit avans caiz mi

Bu kategoride yer alan Vefat eden yakınlarımız onlar için ettiğimiz dualardan haberdar olurlar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nakit avans caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.