Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dövüş maçı görmek

Rüyada dövüş maçı görmek

cvallkzs67
Selamun aleyküm rüyamda gerçekte profesyonel güreşçi olan 4 kişiyi gördüm orman gibi biryerdelerdi bu 4 kişiden birisi benmişim gibi hissettim tahta bir evde birisiyle konuşuyordu ama sanki ben konuşuyormuşum gibi hissettim sonra çağırıldı 2 kişiye 2 takım "street fight" türünde güreş maçı yapacaklardı ancak sonra rüyamda benmişim gibi hissettğim güreşçinin yerine başka bir güreşçi geldi gelen kişi gerçek hayatta mma dövüşçüsü güreş maçı yerine dövüştüler dediğim kişi takım arkadaşını kaldırıp yere vurdu kendisideüstüne çıktı(buradada onun gibi hissettim(yere atan)) ancak farkında değildi sonra aynı haraketi başkasına yaptı (haraketin adı önemlimi bilmiyorum güreşçiler genelde dizleri vs açık oldugu için yazmıyorum)sonra normal bir şekilde devam ettiler yere attığı takım arkadaşı birşeyler söyledi (ne dediğini hatırlamıyorum) sonra dediğim kişinin aklına bunun takım maçı olduğu geldi sonra başladıkları gibi yan yana durdular (karşılarındaki takımda) iki takımda sanki şakalşmış gibilerdi ve sanki arkadaşlarmış gibilerdi sonra dediğim kişi başka bir güreş etkinliğinde göstereceğini söyleyip gitti merak ettim anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Değirmen görmek (İmam Nablusi)

Street fight maç türü : güreşçilerin genelde günlük kıyafetlerle kuralsız bir şekilde normal güreştikleri(bildiğimiz güreş değil Türkiye de smackdown vs.. olarak bilinir) ekstrem maç türüdür rakibe her şeyle saldırılabilir ringde başlar ama heryerde devam edebilir ve rakip sadece ringde tuşlanabilir ama rüyamda ormanda başlamıştı ve güreşmeyip dövüşmüşlerdi

Okudunuz mu?  Rüyada Dal Görmek (imam nablusi)

Allah razı olsun


Yorum: Rüyada dövüş maçı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda görmüş olduğunuz güreş gerçek hayata herhangi bir konuda atacağınız bir adım ile ilgili olarak biriyle rakip pozisyonunda olacak ve onunla mücadele edeceksiniz. Bu kimseye karşı girdiğiniz zorlu mücadelenin galibi siz olacaksınız ve önünüzdeki tüm engelleri kaldırarak zengin ve başarılı olma yolunda rahat olacaksınız. Çabanız ve azminiz netice verecek ve olmasını istediğiniz işte ve hayatta umduğunu zorlu adımlardan sonra hak ederek meyvesini alacak maddi imkanınızın da düzelmesiyle huzurlu bir hayat yaşayacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbete.

Okudunuz mu?  Rüyada deli görmek

Ekin soyak

Bu kategoride yer alan Rüyada dünyanın hızlı dönmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dövüş maçı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.