Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada görücü geldiğini görmek

Rüyada görücü geldiğini görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda normalde kuzenimi bahseden birileri rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben anneme istemiyorum diyorum annem beni dinlememezlikten geliyor. Ve beni Sivas’a götürecekler rüyamın içinde rüya görüyorum sonra bağırarak diyorum ki ben rüyamda sevdiğim adamı gördüm onunla evleneceğim anlama geliyor bu rüya diyorum ben istemeye gelen görücülerimi bazı akrabalar kıskanıyor.


Yorum: Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüya içinde rüya görmek o rüyanın sahih olmasına işaret eder. Ayrıca bu senin için kısmetin açık olmasına ve yakın bir zamanda sevinçli haberler alacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
s.aleyküm. bir sevdiğim var daha önceden görüşüyorduk ama şuan da artık görüşmüyoruz. Rüyamda gördüm beni istemeye gelmişlerdi ve evin diğer odasında ben vardım kardeşim yanıma gelip elinde olan fincandaki t.kahvesini bana verip hemen bunu iç diyip, ısrarla içiriyor. Rüyamın manası nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gelin görmek (İmam Nablusi)

daha önceden görüştüğüm biri vardı artık görüşmüyoruz. rüyamda gördüm beni istemeye gelmişti. ve ben evin başka odasında ayaktaydım yanıma kız kardeşim geldi ve elinde bir fincan t.kahvesi getirdi ve bana hemen bunu içmemi söyledi ve hızla içirdi. rüyamı yorumlar mısınız.

benim bir sevdiğim var biz onunla daha önce görüşüyorduk, şuan artık görüşmüyoruz. rüyamda gördüm bize beni istemeye gelmişlerdi ve ben diğer odadaydım, kardeşim bulunduğum odaya geldi ben ayaktaydım ve kardeşim elinde olan türk kahvesini bana verdi ve hemen içmemi söyledi ve ısrarla bana içirdi. rüyamın anlamı nedir. teşekkürler.


Yorum: Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada eski sevgiliyi görmek, seni istemeye gelmeleri ve türk kahvesi içtiğini görmek de hepsi aynı manalara işaret eder. Alacağın mutlu ve müjdeli bir habere, evlilik ve kısmetinin açık olacağı manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Suyu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar, rüyamda tanımadığım kişilerin beni istemeye geldiklerini gördüm fakat ben istemiyorum mutfaga gidip bağırıyorum onlarda beni duyup kalkıp gidiyorlar. Anneannemde vardi bana çok kızdı ona bağırdım evlenmek istemiyorum ben evlenmeyeceğim diyip durdum ağlayarak
Manasini açıklarsanız çok sevinirim.


arifselim
Merhabalar hanım kardeşim. Bu rüya genellikle görüldüğü şekilde yorumlanır. Olumlu karşılamak evliliğe ve kısmete işaret eder. Reddetmek ise hemen hemen aynı şekildedir denmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm hocam dün gece sabah namazından sonra ki uykumda bir rüya gördüm rüyada bir akrabamız aracılığıyla bana görücü gelmesi bu kişi ile rüya da 2 3 defa karşılaşıyoruz başta beni istemiyor gibi ama beni görünce istiyor rüya boyunca ikimizde utançtan konuşmuyoruz sonra telefonuma mesaj atıyor tanımak amaçlı konuştuğumuzda bana hac ibadetimi ne zaman yapmak istediğimi sordu bende bunun nasip olduğunu ama rabbim nasip ederse genç yaşta gitmek istediğimi söyledim rüya da bir nişan düğün gibi bir topluluktaydık o nedenle babası onu çağırdı bunun üzerine konuşmamız orada sonlandı.ben annemi ararken annesi benim annemle ikna etmek için konuşuyordu gelen kadın gerçek hayatta komşumuz sayılır ama oğlunu hiç görmediğim biriydi. Rüyam biraz karışık ama etkisinde kaldığım bir rüya oldu sizin de tabirinizi merak ettim hocam selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada Hazine Define görmek (İmam Nablusi)

selamın aleyküm hocam ben rüyamda bana bir akrabamız vasıtası ile beni görüp beğenen bir ailenin görücü olarak geldiğini gördüm başta gelen çocuk beni istemiyor ama gördükten sonra fikri değişiyor ben utançtan çocukla yüz yüze gelemiyorum ve hiç konuşmuyoruz sadace telefonda tanıma amaçlı konuşuyoruz konuşurken bana hac ibadetimi ne zaman yapmak istediğimi soruyor bende bunun nasip işi olduğunu rabbim ne zaman nasip ederse InşaAllah genç yaşta olmasını istediğimi söylüyorum tabii biz böyle konuşurken kalabalık bir alandaydık bir düğün ya da nişandaydık galiba daha sonra kendisi bir iş için o alandan gidiyor bende annemlerin yanına gidiyorum o esnada annesi annemle konuşmak için annemin yanına geçiyor ben yolumu değiştiriken bu sefer kadının eşini görüyorum bana gülümsüyor beni isteyen çocuğun yüzünü hiç görmeme rağmen annesi gerçek hayatta hiç konuşmadığımız uzak komşumuz çıkıyor ama babasını tanımıyorum annemler konuşurken ben de rüyadan uyanıyorum rüyam biraz karışık fakat çok gerçekçi ve etkisinde kaldım rica etsem tabirini yaparmısınız selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada görümce görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda gördüğünüz şekil ile yorulur. Yeni bir hayatla tabir edilen bu rüyada biriyle tanışacağınıza veya görücülerinizin gelmesiyle kısmetinizin açılıp evlilik düşünebilirsiniz. Şimdiye kadar aklınıza uymayan kişilerin aksine kafa dengi biriyle tanışıp evlilik yoluna girebilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada havuz görmek

BUKLE
Merhaba,

rüyamda Binali yıldırım benimle evlenmek istiyormuş,çok şaşırıyorum aaa bekarmıydı o diye yaşı baya var diyorum içimden.
kararsız kalıyorum nasıl ağırlarız diye kara kara düşünüyorum kalabalık gelirler diye.salı günü görmeye gelecekmiş sanırım cumarteside isteme ve yüzük takılacak diye duyuyorum.şimdiden teşekkürler…


Tohat
Merhaba. Hyaırlı gelişmelerin meydana gelmesi ile ilgili bir rüyadır. Müjde anlamına da gelmekte olan bu rüyanın sevinç, mutluluk, huzur gibi hayatının güzelleşmesini sağlayacak olayların vuku bulmasına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gergedan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Ablam benimle ilgili iki gece üst üste rüya görmüş. Birinci rüyasında benim sevdiğim kişinin annesi bize tanışmaya gelmiş. İkinci rüyada ise sevdiğim kişi, ailesi beni istemeye bize gelmişler biz mutfakta hazırlık yapıyormuşuz Ablam çiğköfte ya da kısır gibi bir şey yapıyormuş ben çok heyecanlıymışım bana bişey söylüyormuş duymuyormuşum..ve ev çok kalabalıkmış.. cevaplarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum.. şimdiden Allah razı olsun

Selamün aleyküm hocam.. rüyamı cevaplarsanız çok sevinirim gerçekten anlamını çok merak ediyorum.ablam benimle ilgili üst üstte iki defa rüya görmüş. 1. Rüyada sevdiğim kişinin annesi bize tanışmaya gelmiş.2. Rüyada ise sevdiğim kişi ve ailesi beni istemeye gelmişler biz ablamla mutfakta hazırlık yapıyormuşuz. Çifköfte ya da kısır yapıyormuşuz ben çok heyecanlıymışım Ablam bişey söylüyormuş bana ben heyecandan onu duymuyormuşum.ve ev baya kalabalıkmış.. cevaplarsanız çok sevinirim anlamını çok merak ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Her iki rüyanın tabiri benzer şekilde tabir edilir. Bir kimse rüyasında görücü niyetiyle evine geldiğini görürse o evde genel anlamda kısmetin açılıp ev içindeki şansın, işlerin açılacağına, dost, akraba gibi yakınların toplanacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilir tabi.


Huanna
Merhaba. Hayır ola inşAllah . Rüya gördüm. Evde bana görücü gelmişti ben bir odaya geçiyordum ama hazırlanamıyordum çünkü istediğim kıyafet yoktu yani cidden giyecek doğru düzgün kıyafetim yoktu sonra siyah bir pantolon giydim mavi gömleğin üstüne abim bana evde kalmış kızlar gibi olmuşsun dedi. Makyaj yapacaktım kimse makyajı getirmiyordu kimse bana hazırlanmam için yardımcı olmuyordu sonra bende hazırlanmayı bırakıyordum bir anda damadın yüzünü görüyordum yeşil gözlü sacı olmayan biriydi yani kötü görünmüyordu o anki halinden memnun gibiydi onu gördüğüm de sizce anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Halüsinasyon Görmek

Tohat
Merhaba. Hayır olsun inşAllah. Sadece rüya sahibi için değil rüya sahibi ile yaşayan ailesinin de mutlu olacağı, sevinçten uzun zamandır yaşayamadıklari neşelerini yaşayacakları ev içinde kısmetin artacağı, rüya sahibinin doğru kararlar ile doğru adımlar atacağına yöneliktir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


FndaSofiye
Rüyamda beni istemeye geldiler. İlk olarak çocuğun babasi ve yanında bir adam gelmişti henüz çocuk gelmemişti. Babam babasıyla konuştuğunda babasının gerçekten dindar ve sürekli namaz kılan biri olduğunu öğrendik. O sırada bana çocuğun resmini gösterdiler. Çocuk çok yakisikliydi. Bende gelsin de bir an önce tanışalım diyodum ve bir gemi vardı beni isteyecek çocuk o gemiyi mumlarla susletmisti. En sonunda çocuk geldi ama bambaşka biri geldi resmini gördüğüm çocuk gelmedi. Çocuk geldi bir köşeye oturdu o sırada baktım ki sürekli telefonla ilgileniyor yanından geçeyim dedim bir de baktım ki bir kızla konuşuyor. Çocuk bunu gördü ve hiç yakistiramadim dedi bende dedim ki aynı şekilde size de. Velhasıl kelam kardesim beni kenara çekti ne diyorsun diye dedim ki daha iyi biri gelir ve zaten çocukta beni kaldırabilecek bir çocuk değil dedik. Çocukta su anda oturduğumuz apartmandan birinin yakını idi. En sonunda kadınlar da geldi ama kararımız olumsuz idi. Rüyamı yorumlarmisiniz rica etsem

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görmek?

Tohat
Hayırlı günler. Karşına çıkacak olan ve karar vermek durumunda kalabileceğin olaylara delalet eder. Bu yeni bir iş olabilir, iş hayatınla ilgili olabilir, görücü olabilir, doğru şekilde değerlendirip karar vermek manasına gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada istemeye gelinmesi imam nablusi, rüyada dünür gelmesi, rüyada kendisine görücü gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada gerçek hayatta ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görücü geldiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.