Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada iftiraya uğramak

Rüyada iftiraya uğramak

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Bugün rüyamda küçük bir kız bana iftira atıyordu. Yani onu dövmediğim halde annesine gidip diyor ki bu kız beni dövdü diye. Annesi ve kızı yanımıza geliyor bir küçük köpekle. Her neyse konuşmaya başlıyoruz böyle böyle olmuş diye anlatıyor. Ben de diyorum ki tek bir şey söyleyeceğim kızın yemin etsin bakalım öyle bir şey yaptığıma dair. Kadın kızına yemin et diyor kız hemen susuyor yemin etmiyor ve annesi kızını dövmeye başlıyor. Sonra kadın özür diliyor falan, biraz yürüyoruz ve vedalaşıyoruz orada kadınla. Bu ne anlama geliyor ?

Okudunuz mu?  Rüyada İçinden Cin Çıkması

Yorum: Rüyada iftiraya uğramak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hoş olmayacak gelişmeler yaşacayacağınıza delalet eder. Etkileneceğiniz kötü bir haber, işlerinizin zora girmesine, sizin veya çevrenizdekilerden birinin hastalanmasına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


iftira

Bu kategoride yer alan Rüyada İçinden Cin Çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada iftiraya uğramak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.