Anasayfa
16 Mayıs 2021, 1:45
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Eski hoşlandığım kişiyi gördüm ve konuşuyorduk ama sadece ikimiz değil ve yanımızda 1 kişi daha vardı, 1 ya da 2 kişi daha. Neyse, eski hoşlandığım kişi konuşurken, bir şeyler anlatırken tabi el hareketlerini de kullanarak anlatıyordu ve daha sonra anlatmasının bitmesine yakın, sanırım sözü ben almak için onun eline dokundum ve durduk, birbirimize baktığımızı hatırlıyorum. Sanki onun suratına bakarken onun suratının değiştiğini görüyormuş gibi hatırlıyorum, yani suratı şekil değiştiriyormuş derken, sanki suratı daha fazla şişmeye başlamış gibi görünüyordu. Aslında bu rüyam çok uzundu, çok uzun olduğunu hatırlıyorum ama sabah kalktığımda hepsini unutmuştum. Daha sonra aklımı biraz yoklayarak sadece bu kısmı hatırlayabildim, doğru düzgün bir şekilde.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

NOT-1: O kızdan sadece hoşlanıyordum. Sevmek ve hoşlanmak arasında fark var. Sevmek bir şey yanında olmasa bile onu hep sevmektir; hoşlanmak ise bir şey sadece yanında olduğunda ondan hoşlanırsın ve o gittiğinde bir süre devam eder ve sonra o hoşnutluk da biter. Bu rüyamı araştırdığımda o kişiyi hâlâ unutmadığımı belirtiyordu lakin ondan doğru düzgün hoşlanmıyordum bile.

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ve Muhammed yazısı görmek

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Yorum: Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Unutmadığınız anlamına gelmez. Rüyanız yeni fırsatlar yakalayacağınıza, iş olanağına kavuşacağınıza, hayatınızdaki dereceniz en güzel yerlere gelecek ve bu vesileyle adınız bir çok çevrede duyulacak nam salacaksınız anlamına gelir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Rüyada eskiden sevdiğin kişiyi görmek

İsimsiz85
Selamun Aleyküm hocalarım,

Sitenin kullanıcılarına ve hazırlayan, emeği geçenlere mübarek bir ramazan diliyorum. Rabbim duası kabul olunanlardan eylesin hepimizi inşAllah. Hocam birkaç kere olmak üzere aynı kişiyi aynı şekilde rüyamda gördüm. Kendisi eskiden duygusal bir münasebetim olan bir bey. Geçtiğimiz yıl evlendi kendisi. Rüyamda büyükçe bir konferans salonu tarzı bir yerin kapısını açıyorum ve birkaç erkeği oturur görüyorum. Yanlış yere girdim benim girmem gereken salon burası değil diyor ve çıkıyorum o esnada bana dikkatle bakan biri dikkatimi çekiyorum kendisi eskiden görüşüp duygusal bağ geliştirdiğimiz şahıs. Değişmiş, çökmüş görünüyor üzerinde salaş bir mont ve bir bereye benzeyen bir şey var. Ben kapıyı kapatıp gidene dek ardımdan bakıyor. Rüyama girene kadar aklımda hiç yoktu, açıp fotoğraflarını vs karıştırdığım ya da kalbimin köşesinde takılı kalan biri değil şu an için. Açıkçası bunca zaman sonra arada hiç bağ olmamasına rağmen rüyamda görünce merak ettim. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hepinizden Allah C.C razı olsun. Tekrar hayırlı ramazanlar diliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada hakkımı helal etmiyorum demek

Yorum: Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Duaların için Allah razı olsun. Gerçekleşecek bazı hususlar geçmiş yaşantılar gösterilerek vesile kılınır. Rüyan senin için hayırdır ve ileride karşına çıkacak kısmetinin semin için hayırlar getireceği beklemediğin mutluluğu getireceği, karşılıklı muhabbet ve sağlıklı ilişki kurmada iyi olacağınıza dair bir işarettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada gök yüzünde açmış çiçekler görmek ne demek

İsimsiz85
Selamün Aleyküm Hocalarım,

Eskiden görüşüp bir süredir yollarımızın ayrıldığı bir bey vardı kendisini gece rüyamda gördüm. Rüyamda evlenmişti ve ben de biriyle görüşmeye başlamışım ben tam evlenmeye karar vermişim onun bunu kıskanıp engellemeye çalıştığını ve buna engel olmaya çalıştığını gördüm. Sürekli arıyor , bunu yapmamı söylüyor, engel olmaya çalışıyordu ve rüyamda suratı asıktı gerçekten çok bozulmuştu evlilik fikrime. Bu rüyanın ne anlama geldiğini merak ettim yorumlarsanız çok sevinirim. Rabbim hepimizden razı olsun sıkıntısı olan tüm herkesi hayra çıkarsın inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada göze siyah kalem çekmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle bir rüya geçmişe duyulan hasretin bugününe fazlasıyla yansımasından dolayı bugünün nimetlerine ve değerlerine tam olarak vakıf olamamana sebep olmuş anlamı taşır. Hasretin geçmişte yaşanan herhangi bir durum ve olay olabilir. Eski görüştüğün kimse sadece bir simge olarak kabul edilir. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi)

rüyada eski hoslandigini gormek, Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek, rüyada eskiden hoşlandığın kişiyi görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Göğüs Görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.